Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Aygaz İş Başvurusu

Aygaz iş ilanları listesi ve Aygaz iş başvurusu için gerekli forma yazıdan ulaşabilirsiniz. Firmada çalışmak için tüm detaylar burada.

2022/03/13

Hayatınızda yepyeni bir sayfa açmak, farklı bakış açıları geliştirmek için Aygaz gibi dev bir kuruluşta çalışmaya ne dersiniz? Yurdun en eski LPG üreticisi ve depolama şirketi olan Aygaz, evlerde ve arabalarda kullanılan ve halk arasında tüp olarak adlandırılan LPG lerin satış sorumluluğunu da üstlenmektedir. Bu kadar yıla sığdırılan başarılı çalışmaların ardında elbette ki yetenekli ve eğitimli personellerin de katkısı vardır. Bu personellerin arasına katılmak ve yurt ekonomisine katkı sağlamak isterseniz Aygaz personel alımı için insan kaynakları birimi ile iletişim kurmalısınız.

İşinizde ilerlemek, kariyer yapmak ve devamlılık sağlamak için Aygaz eleman alımı tam sizin beklediğiniz fırsat olabilir. Sizin gibi iş için müracaat edenlerin sayısı bir hayli fazla olabilir ve istediğiniz birimde sizin için yer olmayabilir ancak doldurduğunuz formlar bekletilerek açık pozisyonlar oluştuğunda hemen sizinle temasa geçileceğini de bilmelisiniz. 81 ilde oluşturulmuş benzin istasyonları ve LPG bayileri için alınacak olan elemanların içinde olma şansınız çok fazladır. Ayağınıza kadar gelen bu fırsatı iyi değerlendirebilir ve istihdam edilmek için Aygaz yetkilileri ile temasa geçebilirsiniz.


Aygaz Personel Alımı

Koç Holding kuruluşlarından biri olan ve kökü çok eskilere dayanan Aygaz, kalitesi ve güvenilir oluşu ile her zaman en yakınınızda olmaya devam edecektir. Aygaz iş ilanları ile her yıl yüzlerce kişiye iş istihdamı sağlayarak üzerine düşeni ve ülke ekonomisine beklenen katkıları yapmaktadır. Güncel Aygaz iş ilanları listesine buradan ulaşabilirsiniz. Açılan sayfada ilanların detaylarını görüntüleyip Aygaz'ın genel başvuru ilanına iş başvurusu yapabilirsiniz. 

İnsan kaynakları birimi sizin CV'nizi inceleyecek ve yeterli donanıma sahipseniz sizinle ön görüşme yapmak isteyecektir.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google