Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

İslam Memiş'ten Çok Konuşulacak Altın Tahmini!

Ekonomist İslam Memiş'in altın fiyatlarındaki tahmini çok konuşulacak. İşte İslam Memiş'ten altın yorumu...

2022/03/17

Ülkemizde en çok tercih edilen yatırım araçlarından bir tanesi olan altınla ilgili flaş tahmin geldi. İslam Memiş altın almak için uygun rakamı söylerken, altının düşeceğini belirtti. Doların yıl sonu 10 TL olacak mı? Sorusunu soranlar için İslam Memiş’in açıklamaları haberimizde..

“FED faiz artırımı beklenti doğrultusunda oldu. Piyasalara rakamsal anlamda fazla yansıma olmadı çünkü beklenti gerçekleşti. Emtia (altın ve gümüş) fiyatlarının son 3 haftadır yatırımcı için yüksek seviyede olduğunu ifade etmiştim. Düşüş trendi bu hafta başladı. Altın ve gümüşteki bu geri çekilmenin ben 1-2 hafta daha süreceğini tahmin ediyorum”

ALTIN 850 TL OLABİLİR

“Piyasalarda fırsatlar hiç bir zaman bitmeyecektir. Ben bu yıl gram altında 1450 lira seviyesini bekliyorum. Bugün için 900 lira seviyesi. Kısa vadede düşüşlerin devam edeceğini tahmin ediyorum. 880-870 lira belki 850 lira seviyesine kadar gerileyebilir. İşte buralarda TL’de kalmış olanlara, düğün yapacaklara, altın borcu olanlara alım fırsatı verecek. Kalıcı mı peki değil”

ALTIN YIL SONU 1.450 TL OLACAK

“Altın ve gümüşteki orta ve uzun vadedeki beklentilerim yine pozitif yönde. 2022 yılı analiz raporumda gram altın fiyatını 1450, ons tarafında 2150 dolar, gümüşün gram fiyatını 20, ons tarafında 40 dolar öngörümü paylaşmıştım. Bu öngörülerimde herhangi bir değişiklik yok. Ben bu yıl bu zirveleri bekliyorum”

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google