Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

İlanlar Yayınlandı: En Az İlkokul Mezunu 82 Bin 903 Personel Alınıyor

İŞKUR'da yeni ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. 81 ilde binlerce kurum, bünyesindeki açık pozisyonlara personel alımı yapıyor. Detaylar yazıda.

2022/03/04

İŞKUR, bünyesinde yayınlanan iş ilanları ile ülke iş arayan ve iş vereni buluşturmaya devam ediyor.  Bu bağlamda Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)  internet sitesi üzerinden 82 bin 903 personel alımı ilanı yayımlandı. Bu doğrultuda bazı kadrolarda çok fazla personel alımı yapılırken ilanların detayları da paylaşıldı.

82 BİN 903 PERSONEL ALIMI

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü üzerinden çok önemli ilanlar yayımlandı. Bu ilanlar kapsamında çeşitli personel alımları yapılıyor. İŞKUR’un kurumsal internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanlar ile KPSS’li ve KPSS’siz personel alımı yapılıyor ve söz konusu personel alımı için toplam sayı 82 bin 903 olarak paylaşıldı.

İŞKUR’DAN BAŞVURU

İŞKUR üzerinden yayımlanan her ilan için farklı özel şartlar bulunurken her ilanın başvuru süresi de farklılık gösteriyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara başvuru devam ederken adaylar e-Devlet şifreleri ile sisteme girerek İŞKUR üzerinden ilanlara başvuru yapabiliyorlar.

ÖZEL ŞARTLARA DA HAİZ OLUNMALI

Bu kapsamda İŞKUR açık iş ilanlarını güncelledi. Yapılan açıklamada bekçiden, hastane personeline, beden işçisinden sekretere kadar aklınıza gelebilecek pek çok meslek için alım yapılacağı Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü üzerinden duyuruldu. Genel şartlar ise şöyle paylaşılırken adayların belirlenen özel şartlara da haiz olması gerektiği bildirildi:

GENEL ŞARTLAR

2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

18 yaşını tamamlamış olmak.

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

En az ilköğretim mezunu olmak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak.

Yayınlanan ilanlara ulaşmak için TIKLAYIN.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google