Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Borusan Holding Personel Alımı

Borusan Holding iş başvurusu ve 2022 yılında yapılacak olan personel alımına ilişkin bilgilerin tümüne sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

2022/03/08

Ülkemizin önemli kuruluşlarından bir tanesi olan Borusan Holding, kariyer fırsatları bakımından da dikkat çeken şirketleri arasında gösterilmektedir. Daima en iyinin peşinden koşan ve her yıl değerine değer katan Borusan Holding, ihtiyaç doğrultusunda personel alımları yapmaktadır. Şirketin personel alımlarından faydalanmak için insan kaynakları birimi tarafından açılan iş ilanlarına başvuruda bulunarak faydalanabilirsiniz. Sitemiz üzerinden yayınladığımız iş ilanları bağlantısını kullanarak, şirkete ait tüm açık pozisyonları görüntüleyebilir ve yetenekleriniz doğrultusunda kariyer fırsatlarından faydalanabilirsiniz.

Bu ailenin bir parçası olmak için çalışkan, dürüst, başarma azmi ve hırsı yüksek, bireysel inisiyatif kullanabilen, değişime açık ve hatta değişime öncülük eden, dünya vatandaşları olmak gerekiyor. Sizde Borusan ailesinin bir üyesi olmak istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı kullanarak Borusan iş başvurusu yapabilirsiniz.

İş İlanları

Borusan personel alımı şirketin kurumsal sitesi üzerinden yayınlanan iş ilanlarına yapılan başvurular ile yapılmaktadır. Bu başvurular bir havuzda toplanıp, Borusan insan kaynakları tarafından değerlendirilmektedir. Şirkete ait iş fırsatlarını görmek ve başvuru yapmak istiyorsanız tıklayınız.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google