Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

KFC İş Başvuru Formu

KFC iş başvuru formu doldurarak, şirkete hızlıca iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

2022/03/08

Fast food sektöründe faaliyet gösteren dünyaca ünlü şirket, KFC iş ilanları üzerinden yapılan başvurular ve KFC iş başvuru formu dolduran adaylar üzerinden personel alımı gerçekleştirmektedir. Kurum ve personel alımı hakkında bilgiler yazıdadır.

115 ülkede faaliyet gösteren KFC markası, ülkemizde hızla büyümeye devam ediyor. Her geçen yıl şube sayısında belirgin bir artış yaşanan şirketin Türkiye'de 21 şehirde 104 restoranı bulunmaktadır. Bu restoranlar; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Bolu, Kocaeli, Eskişehir, Muğla, Balıkesir, Denizli, Adana, Gaziantep, Çanakkale, Kahramanmaraş, Samsun, Hatay, Antalya, Sakarya, Kayseri, Diyarbakır ve Mersin’dedir. KFC'de tüm ürünler helal sertifikasına sahiptir ve her zaman taze olma garantisi vardır.
Sizde hızla büyüyen KFC ailesine katılmak istiyorsanız, şirketin yayınlamış olduğu iş başvuru formunu doldurarak, kuruma iş başvurusunda bulunabilirsiniz.
KFC iş başvuru formu doldurarak kurye, vardiya müdürü, restoran müdürü, restoran destek ofisi pozisyonlarına yapacağız başvurular, şirketin insan kaynakları tarafından değerlendirilmektedir. Formda kişisel bilgileriniz ile iş tecrübeleriniz ve varsa yabancı dil bilgilerinizi doğru bir şekilde doldurmanız gerekmektedir. İş başvuru formuna için tıklayın.
Personel alımı ve kurum hakkındaki görüşlerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google