Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

7.484 TL Maaşla Koruma ve Güvenlik Personeli Alımı

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı, en az lise mezunu 30 koruma ve güvenlik görevlisi alımı ilanı yayınladı.

2022/03/19

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı bünyesine lise, önlisans ve lisans mezunu personel alımı gerçekleştirilecek. Yapılacak olan alımlara ilişkin tüm detayları iegir.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Milli Saraylar memur alımı (Genel Şartlar)

Adayların başvuru için 657 sayılı Devlet Memurları Kanununda yer alan genel şartlara haiz olması, 18 yaşını tamamlamış olması, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olması, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olması, herhangi bir kamu kurumunda çalışmakta iken görevden veya meslekten ihraç edilmemiş olması, askerlikle ilişiği bulunmaması ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmaması şartları yer almaktadır.

4/B memur maaşı ne kadar?

Milli Saraylar koruma ve güvenlik personeli alımı için 7 bin 484 TL olmak üzere maaş verilecek. Bu maaş evli ve eşi çalışmayan 1 çocuklu memur için hesaplanmıştı.

Koruma ve güvenlik personeli alımı başvuru özel şartları nelerdir?

2020 ve 2021 KPSS’den tüm mezuniyetlerde en az 60 ve üzeri almak gerekiyor. KPSSP3, KPSSP93 ve KPSSP94 puan türleri. Silahlı güvenlik kimlik kartına sahip olmak veya silahlı özel güvenlik elemanı sertifikasına sahip olmak veya bu belgeler için ilgili kurumlara başvuruda bulunmuş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak şartları bulunmaktadır.

Memur alımı başvuru süreci

Başvurular online olarak aşağıdaki başvuru ekranı üzerinden 20 Mart’a kadar yapılabilir. Saat 23.59’a kadar yapılabilecektir. İşte başvurulara dair gerekli başvuru ekranı ve başvuru kılavuzu:

İlan detayları için tıklayın

Başvuru ekranı için tıklayın

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google