Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

18-55 Yaş Arası Bekçi Alımı Yapılıyor

İŞKUR aracılığı ile Türkiye'nin bir çok ilinde Bekçi alımları yapılıyor. Yapılacak olan alımlara ilişkin detaylar ve başvuru şekli haberimizde.

2022/03/26

Bekçi alımlarına yoğun ilgi devam ederken, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile bekçi alımı ilanları kurumun internet sitesi üzerinden yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapılacağı ifade edilerek farklı illerde personel alımı yapılacağı vurgulandı. Daha öncesinde Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile EGM’ye 3 bin bekçi alımı için kadro ihdası yapılmıştı. Bu ihdas kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bekçi alımı ilanı bekleniyor ancak henüz ilan yayımlanmadı. İŞKUR tarafından özel sektör çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu bekçi alımının Ankara, İstanbul ve Kocaeli illerinde yapılacağı belirtildi ve başvurular yine İŞKUR sistemine giriş yaparak gerçekleştirilecektir. Sisteme girişler ise e-Devlet şifresi ile yapılacaktır.

ARANAN ŞARTLAR

Söz konusu bekçi alımına başvuru yapacak olan adaylarda bazı genel şartlar aranmaktadır. Bu genel şartlara haiz olan adayların ilanlara göre belirlenmiş olan özel şartlara da haiz olmaları gerekmektedir. Adaylarda aranan genel şartlar ise şöyle paylaşıldı:

T.C. Vatandaşı olmak,

İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,

18 yaşını tamamlamış olmak,

Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)

Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

Başvuruda bulunulacak il içerisinde ikamet ediyor olmak.

BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu bekçi alımı için başvurular da İŞKUR üzerinden yapılacaktır. Bu doğrultuda adaylar e-Devlet şifreleri ile giriş yaparak başvuru işlemlerini gerçekleştirebilir. En aşağıda yer alan link üzerinden açılan sayfada bazı adımlar izlenmelidir. Bu doğrultuda İş Yeri Türüne ‘Özel’ seçilecek, İl bölümünden de Ankara, İstanbul veya Kocaeli seçilerek arama yapılacak ve ilanlar listelenecek.

18 – 55 YAŞ ARASI BEKÇİ ALIMI

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanda bekçi alımı yapılacağı belirtilirken EGM bekçi alımı da heyecanla bekleniyor. Bu alımlar İŞKUR tarafından özel sektör çarşı ve mahalle bekçisi alımı olarak paylaşıldı. EGM bekçi alımı henüz açıklanmazken bu alımlarda 18 – 55 yaş arası bekçi alımı yapılacağı bildirildi.

İlanları görüntülemek için tıklayın.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google