Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Türkiye Geneli Kadın-Erkek 1399 Güvenlik Görevlisi Alınacak

Türkiye genelinde binlerce kadın-erkek Güvenlik Görevlisi alımı yapılıyor. Güvenlik Görevlisi alımlarına ilişkin detaylar haberimizde.

2021/12/29

İŞKUR'da güvenlik görevlisi alımları yapılmaya devam ediliyor. Yayımlanan son ilanlara göre Türkiye geneli silahlı silahsız 1.399 güvenlik görevlisi alınacağı duyuruldu. Alımlar şu anda için özel sektöre yapılacak olan kamu alımları için sayfamızı takip edebilirsiniz.

Türkiye geneli özel güvenlik alımı için adayların taşıması gereken genel ve özel başvuru şartları bulunuyor. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar, aşağıdaki link üzerinden ilanları inceleyerek başvuruda bulunabilir. 81 il 1.399 silahlı silahsız özel güvenlik görevlisi alım detayları haberimizin içeriğinde mevcut:

İŞKUR PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

18 yaşını tamamlamış olmak.

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

En az ilköğretim mezunu olmak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak.

1.399 GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALINACAK

Yapılacak olan güvenlik görevlisi alımı için 1.399 silahlı ve silahsız alımın olacağı aktarıldı. Başvurular İŞKUR üzerinden online olarak başlamış olup, adayların aşağıdaki link üzerinden ilanlara ulaşabileceği belirtildi. 18 yaşını tamamlamamış genel ve özel şartları taşıyan herkes bu ilanlara başvurabilir.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google