Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Kalkınma İdaresi 5800 TL Maaşla KPSS'siz Personel Alımı Yapıyor

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) KPSS şartsız personel alımı yapacağını duyurdu. Detaylar haberimize.

2021/11/17

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP), personel alımı yapıyor. Yapılacak olan alımlarda adaylardan KPSS şartı aranmıyor.  2 kişilik kadro ile Uzman Personel alımı yapacağını duyuran kurum, en az lisans mezunu olmak şartı aranacak. Aynı zamanda başvuru süreci başlamış olan ilan hakkında detayları paylaşıyoruz.

Uzman Personel Alımı Başvuru Şartları Ne Olacak?

DOKAP ( Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ) personel alımı için adaylardan genel ve özel nitelikler aranacak.

Genel olarak 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak gerekmektedir.

Eğitim olarak ise adayların en az dört yıllık eğitim veren Üniversitelerden mezun olmuş olmak, Sınavın yapılacağı yılın Ocak ayı itibari ile 50 yaşını doldurmamış olmak ve Kamu Kurum ve kuruluşlarında veya özel sektörde Proje Üretimi, Tasarımı ve Yönetimi, Planlama, Programlama, Strateji Geliştirme, Strateji Yönetimi, İzleme ve Değerlendirme, Tanıtım, Danışmanlık, Araştırma-Geliştirme, Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Finansman, İnsan Kaynakları Yönetimi. alanlarında en az 5 yıl çalışmış olmak şartı aranacak.

Başvuru Süreci Başladı

DOKAP 2 Uzman personel alımı için başvuru süreci başladı. 17 Kasım 2021 tarihi ile elektronik ortamda başlayan başvurular en geç 7 Aralık 2021 tarihine kadar devam edecek.

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar e-Devlet Kapısı “DOKAP-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya “Kariyer Kapısı” (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden gerçekleştirecektir. Adayların şahsen, e-posta, posta, kargo ya da APS ile yapılan başvuruları kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Başvuru kılavuzu için tıklayın.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google