Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Bakan Koca Duyurdu: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Yapacak

Sağlık Bakanlığı Fahrettin Koca'dan Sağlık Bakanlığı personel alımlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Koca'nın açıklamaları.

2021/11/04

Binlerce kişi Sağlık Bakanlığı personel alımlarını beklerken, konuya ilişkin Fahrettin Koca'dan açıklama geldi. TBMM’de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Koca, bakanlığa personel alımı yapacağını duyurdu. Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde sağlık personeli atamasına ilişkin detayların netleşeceğini duyurdu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün Twitter üzerinden yaptığı açıklamasında binlerce kişiyi heyecanlandırdı. Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde detayların belli olacağını duyuran Bakan Koca’nın açıklamasından sonra Sağlık Bakanlığı personeli alımı 2021 hakkında detaylar araştırılmaya başlandı.

Basın mensuplarının sağlık personeli atamalarına ilişkin yaptığı açıklamasında, “Sayı netleşmedi, ama zannediyorum bu ay içinde, önümüzdeki birkaç hafta içinde sayı ile ilgili hangi alanlarda kaç kişinin alınacağı ile ilgili bir açıklama da yapılmış olur. Biraz daha sabredelim çok uzamayacak” ifadelerini kullandı.


ÇALIŞMALAR YOLDA

Asistanlara ilişkin gelişmelerin yolda olduğunun da müjdesini veren Bakan Koca şunları söyledi:

“Asistanlarımızın görev yükünün farkındayız. Önümüzdeki dönemde özellikle 4 ay sonra yapılacak olan sınav dahil olmak üzere, asistanlık yani uzmanlık sınavı ve asistanlık süreci dahil olmak üzere reform niteliğinde bir takım yaklaşımlar içerisinde olacağımızı buradan ifade etmek istiyorum. Sınav, eğitim ve çalışma şartları dahil olmak üzere”

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google