Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

TRT İş Başvurusu

Ülkemizin en değerli kurumlarından bir tanesi olan TRT'ye nasıl iş başvurusu yapılacağına ilişkin tüm detayları yazıda paylaşıyoruz.

2021/10/18

Türkiye’nin ilk ulusal kanalı olan TRT, bünyesinde bulunan açık pozisyonlara ihtiyaç dahilinde personel alımları gerçekleştiriyor. TRT'de çalışmak isteyen yüzbinlerce aday, TRT’ye nasıl iş başvuru yapılacağını merak ediyor. Bilindiği üzere TRT geçtiğimiz günlerde yine personel alım ilanı yayınladı ve kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere KPSS şartsız en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden memur-işçi alımı yaptı.

TRT kariyer sayfası üzerinden daha önce CV gönderenler yayınlanan bu son ilanda da değerlendirmelere alındı ve bazı adaylar işe alımda hak kazananlar oldu. Sizlerde, hazırladığınız CV örneklerini gönderebilir ve her yayınlanan iş ilanında değerlendirmelere alının. Peki, TRT iş başvurusu nasıl yapılır? Özgeçmiş nasıl gönderilir? TRT hangi mesleklerden personel alımı yapıyor? İşte detaylar…

TRT’YE HANGİ MESLEKLERDEN PERSONEL ALIMI YAPILIYOR?

TRT’nin 81 ilde, yüzlerce ilçede ve yurt dışında birçok şubesi, ofisi bulunuyor ve bu kurumlara açıktan personel alımı yapılıyor. Haliyle de başta radyo ve televizyonculuk alanı olmak üzere birçok meslekten personele ihtiyaç duyuluyor. Temizlik personelinden güvenlik görevlisine, danışmanından çağrı operatörüne, şoföründen kameramanına, sekreterden büro memuruna kadar birçok meslekten memur ve işçi alımı yapılıyor.

TRT İŞ BAŞVURUSU

Tüm yayınlanan güncel iş ilanları ile ilgili değerlendirmeye alınmak için CV gönderebilirsiniz. Bunun için aşağıda link verilmiştir. Belirtilen linki tıklayarak TRT kariyer sayfası üzerinden iş başvuru kaydınızı oluşturabilirsiniz.

TRT'de ilerde oluşabilecek olan açık pozisyonlarda değerlendirilmek üzere CV'nizi gönderebilirsiniz. TRT'ye özgeçmiş bırakmak için tıklayınız.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google