Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

PTT'ye Adınıza Yardım Parası Yatmış Olabilir! Hemen Sorgulayın

PTT'den adınızı yatan bir yardım parası olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. İşte sorgulama ekranı ve detaylar.

2021/10/22

Pandemi döneminde devlet, ihtiyaç sahibi binlerce vatandaşa PTT üzerinden ödemeler gerçekleştirdi. Pandemi desteğinden binlerce vatandaş faydalanırken, bir o kadar da faydalanamayan vatandaşlar oldu. Pandemi desteğinden faydalanmak için başvuru yapmış ancak başvurusunun sonucundan haberdar olmayan vatandaşların PTT tarafından adına yardım parası yatmış olabilir. Yardım parasının yatıp yatmadığını hiçbir kuruma gitmeden e-devlet üzerinden sorgulayabilirsiniz.

Sorgulama ekranında hesaba yatan bir para gördüğünüzde vakit kaybetmeden herhangi bir PTT şubesine kimliğinizle birlikte giderek hesabınıza yatan parayı talep edebilirsiniz.

ÖNEMLİ UYARI!

• Kimlik numaranız üzerinden yapılan kurum ödemeleri, son ödeme tarihine kadar veya ödemenizi PTT’den alana kadar bu sayfada görüntülenir. Son ödeme tarihine kadar ödemenizi almadığınız takdirde para ilgili kuruma iade edilir.

• Varsa PTT hesabınıza veya sosyal kartınıza aktarılan kurum ödemeleri, son ödeme tarihine kadar veya hesabınızda / kartınızda işlem yapana kadar bu sayfada görüntülenir. Son ödeme tarihine kadar hesabınızda / kartınızda işlem yapmadığınız takdirde para ilgili kuruma iade edilir.

• EFT ile başka bir banka hesabınıza aktarılan kurum ödemeleri, ödeme başlangıç tarihinden itibaren 3 ay boyunca bu sayfada görüntülenir. Mesai saatleri dışında EFT işlemi yapılamadığı için ödemenin ilgili hesabınıza aktarılmasında gecikme yaşanabilir.

PTT sorgulaması için tıklayın

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google