Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

İŞKUR Üzerinden Hastanelere KPSS'siz Personel Alımı Yapılıyor

İŞKUR üzerinden Türkiye'nin farklı illerinde bulunan hastanelere çok sayıda personel alımı yapılıyor. Yapılacak olan alımlara ilişkin detaylar yazıda.

2021/10/21

İş arayan vatandaşlar hastanelere yapılan KPSS şartsız personel alımlarına yoğun ilgi gösterirken, İŞKUR'da yeni ilanlar yayınlandı. Haziran ayı İŞKUR ilanlarına göre hastanelere farklı pozisyonlarda çok sayıda personel alımı yapılacak.

İŞKUR tarafından yayınlanan ilanlarda “Hasta Danışmanı”, “Hasta Kabul Kayıt Görevlisi” “Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi” “Hasta Refakatçisi” “Hastane Hizmetlisi” ”Hastane Temizlik Görevlisi” gibi pek çok birimlere alım yapıldığı görülüyor.

HASTANE PERSONEL ALIM BAŞVURU ŞARTLARI

KPSS şartsız hastane personel alımları için başvuruları online olarak yapabilirsiniz. En az ilkokul mezunu adayların başvuruda bulunabileceği personel alımları için genel başvuru şartları şu şekilde:

2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

18 yaşını tamamlamış olmak.

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

En az ilköğretim mezunu olmak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Vardiyalı çalışabilecek

Çalışmasına engel olacak herhangi bir sağlık sorununun olmaması

ALIM YAPILACAK BİRİMLER

Alımlar İŞKUR üzerinden yapılacak. Yapılan hastane personel alımları için adayların yukarıda belirtilen şartların yanı sıra ilanların içerisindeki özel şartları da taşıması gerekiyor. Güncel hastane iş ilanları için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.







Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google