Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

"8.400 TL Maaşla Çalışacak Garson Bulamıyorum" Dedi. Gerçekte Ne Kadar Maaş Verdiği Ortaya Çıktı

8.400 TL maaşla çalışacak garson bulamadığını söyleyen Dürümcü Emmi isimli mekanın sahibinin gerçekte ne kadar maaş verdiği ortaya çıktı.

2021/09/11

Dürümcü Emmi mekanının işletmecisi; 8.400 TL maaşla çalışacak garson bulamadığını söylemesiyle birlikte sosyal medyada eleştirilerin ilgi odağı oldu.

İstanbul Kadıköy Söğütlüçeşme'de itfaiyenin hemen karşısında yer alan mekanın sahibi, “Burada garsonlar net olarak 8 bin 400 lira alıyor. Ne yazık ki buna rağmen eleman bulamıyoruz. İnsanlar beğenmiyor. Diyorlar ki; benim işim az olsun, ben az çalışayım evime 3-5 bin lira götüreyim. İş beğenmemezlik had safhada. Türkiye’de işsizlik olduğuna inanmıyorum.” ifadelerini kullanmıştı. 


İLANLAR ÖYLE SÖYLEMİYOR

Oda Tv'de yer alan habere göre Dürümcü Emmi'nin iş ilanı dikkat çekti. İlanda 8 bin 400 liranın 5 bin lirasının maaş olduğu geri kalanın 3 bin lirasının bahşiş, ve asgari geçim indirimi olduğu görüldü. Müşterilerin çalışanlara bahşiş jestini de maaşa ekleyen şirketin ilanları gerçeği ortaya çıkardı.  

Şirketin kadınlara yönelik 7 Eylül'de verdiği ilan da ise 4 bin lira maaş belirlediği görüldü. 

BİR ÇALIŞANIN YAKININDAN MESAJ

Dürümcü Emmi'nin patronun açıklamaların ardından bir personelin yakını sosyal medyada mesaj paylaştı. İddiaya göre Dürümcü Emmi'de çalışan yakını 6 bin lira maaş alıyor ve izinsiz 16 saat çalışıyor. Koşullarının kötü olmasından dolayı kimsenin uzun süre çalışmadığını ileri sürüyor.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google