Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

32 İlde Bekçi Alınıyor! İlanlar İŞKUR'da Yayınlandı

İŞKUR üzerinden 32 ilde bulunan özel kurumlara ilkokul-lise mezunu çok sayıda bekçi alımı yapılıyor. Başvuru bilgileri ve detaylar haberimizde.

2021/09/28

İŞKUR'da iş arayan kişiler için yeni ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. Son yayınlanan ilanlara göre 32 ilde çok sayıda bekçi alınacak. Başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. Alım yapılacak iller ve başvuru bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz.

ALIM YAPILACAK İLLER

Türkiye İş Kurumunda yayımlanan ilanlara göre “İstanbul, Antalya, Ankara, Burdur, Amasya, Kırıkkale, Kocaeli, Kayseri, Eskişehir, Sinop, Çanakkale, İzmir, Erzurum, Çorum, Balıkesir, Osmaniye, Kastamonu, Tekirdağ, Denizli, Tokat, Bursa, Afyonkarahisar, Yalova, Adana, Düzce, Gaziantep, Konya, Manisa, Rize, Muğla ve Samsun” illerinde bekçi alımı yapılacağı ifade edildi.

Toplam 32 şehirde bekçi alımı yapılacak ve başvurular İŞKUR üzerinden online olarak yapılacak. Tüm bunların yanı sıra başvuruların başladığı bildirildi.

EN AZ İLOKUL MEZUNU

İŞKUR’un açık iş ilanları sayfasında yeni bekçi alım ilanları yayınlandı ve bu ilanlara göre 32 ilde 78 farklı kuruma en az ilköğretim ve lise mezunu öğrenim düzeylerinden toplam 129 bekçi alımı yapılacağı ifade edildi.

Her bir ilanın son başvuru tarihi değişiyor ancak başvurular 17 Ekim 2021 tarihine kadar devam edecek. Aşağıdaki link üzerinden ilanları görüntüleyebilir başvuru yapabilirsiniz.

İlanlar için TIKLAYIN.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google