Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Jandarma 10.000 Bekçi Alımı Ne Zaman Yapılacak?

Jandarmaya 10.000 Bekçi alımının ne zaman yapılacağı on binlerce bekçi adayı tarafından merakla bekleniyor. İşte bekçi alımına ilişkin tüm detaylar.

2021/09/26

Kamuya yapılan bekçi alımlarına yoğun ilgi devam ediyor. Binlerce bekçi adayı yeni bekçi alımı ilanlarının yayınlanmasını bekliyor. En son gündeme düşen Jandarma bekçi alımları ne zaman yapılacak? Ne kadar maaş verilecek? Tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

10.000 BEKÇİ ALIMI

Bekçi alımları popüler hale gelmişken Jandarma Bekçi alımı da arama motorlarında ilk sıralarda yer aldı. Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 10 bin kişilik bekçi alımı yapılması heyecanla bekleniyor. 2021 yılında yapılması planlanan bekçi alımının Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde yapılması bekleniyor. Ayrıca bekçiler 5 bin 421 lira maaşla göreve başlayacaklardır.

Bekçi adaylarıyla bilgi alışverişi için TIKLAYIN


NE KADAR MAAŞ VERİLECEK?

Türkiye’de bekçilik sisteminin geri gelmesi ile binlerce gence iş imkanı sunuldu. Bekçilik sisteminde istihdam edilen personellere en az 5 bin 8 lira en fazla 5 bin 421 lira maaş veriliyor. Tüm gelişmeler devam ederken adaylar 10 bin bekçi alımının ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı.


BEKÇİ ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Yurt çapında 10 bin personelin işbaşı yapacağı jandarma bekçi alımı tarihi merak ediliyor. Ankara kulislerinden gelen bilgilere göre bekçi alımı duyurusunun Ekim ayında geleceği iddia edildi. Türkiye genelinin çeşitli bölgelerinden göreve gelecek olan bekçi adaylarından ilkokul mezunu olanlar 5 bin 008 TL, lise mezunu olanlar 5 bin 186 TL, üniversite mezunu olanlar ise 5 bin 421 TL maaşla çalışıyor.

Bekçi alımı duyurusu geldiğinde veya ilan yayımlandığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google