Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Geçim Sıkıntısı Çekenlere 3 Ay Geri Ödemesiz 15 Bin TL Kredi Veriliyor

Geçim sıkıntısı çeken vatandaşlara QNB Finansbank'ın yeni kampanyası ile 3 ay geri ödemesiz 15 bin liraya kadar kredi veriliyor.

2021/09/29

QNB Finansbank yeni duyurusunu yaptığı kampanya ile geçim sıkıntısı çeken vatandaşlara 3 ay geri ödemesiz 15 bin liraya kadar nakit verileceği ifade edildi.

Konuya ilişkin banka tarafından yapılan açıklamada “İhtiyaçlar arttığında QNB Finansbank her zaman yanınızda! QNB Finansbank’ın farklı ihtiyaçlara yönelik hazırladığı ihtiyaç kredisi tekliflerinden size en uygun olanı seçerek rahat bir nefes alın!” ifadelerine yer verildi.

Söz konusu kredi kampanyasına online olarak başvuru yapılabildiği belirtildi.

KREDİ BAŞVURUSU

İhtiyaç kredisi başvurusu hakkında şu ifadelere yer verildi:

QNB Finansbank’ta hesabınız varsa “Hemen Başvur” butonuna tıklayabilir, başvurunuzu anında gerçekleştirebilirsiniz.

QNB Finansbank müşterileri, 0850 220 8 573 numaralı Alo Kredi hattımızı arayarak da 7/24 ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler.

Kredi başvurunuzu dakikalar içerisinde Türkiye’nin krediye özel ilk mobil uygulaması KrediGO aracılığıyla yapmak için mobil uygulamamızı kullanabilirsiniz.

TC Kimlik numaranızı 5030’a SMS atarak anında başvuruda bulunabilirsiniz

İnternet Şubesi ve QNB Mobil üzerinden yapılan başvurularda herhangi bir belge talep edilmemektedir.

Farklı kullanım amaçlarına yönelik kredi çeşitleriyle sizleri rahatlatacak finansman çözümlerimiz için diğer ürünlerimizi de inceleyebilirsiniz.

ÖRNEK ÖDEME

Örnek ödeme kapsamında bir müşteri 15 bin lira kredi kullandığında 36 ay vade ile aylık ödeme 557 lira oluyor. Toplam geri ödeme 20 bin 72 lira olurken aylık faiz oranı yüzde 1,39 olarak açıklandı.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google