Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

İŞKUR Güvenlik Görevlisi Alımları

İŞKUR aracılığıyla okullara, hastanelere, bankalara ve bir çok farklı kuruma güvenlik görevlisi alımları yapılıyor. Güvenlik alımı ilanları yazıda.

2021/08/04

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) bünyesinde yayınlanan ilanlara göre farklı kurumlar silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapacak. Güvenlik görevlisi alımında adaylardan aranan şartlara yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Kamu ve özel kuruluşların güvenlik ihtiyaçlarını karşılamak üzere görev yapan personellerin sayısı her geçen gün artıyor. Eleman açığının bolca yaşandığı bu sektörde sizde kendinize iş bulabilirsiniz. 2022 yılında bir çok kurum güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirecek. Sitemiz üzerinden paylaştığımız bağlantıyı kullanarak, güvenlik görevlisi iş başvurusu yapabilirsiniz. Hastaneler, bankalar, siteler, oteller, fabrikalar gibi bir çok kurum ve kuruluşta görev alabilirsiniz
Firmalar yapacağı personel alım ilanlarını resmi internet siteleri, kariyer portalları ve İŞKUR aracılığı ile adaylara ulaştırmaktadır.

Adaylardan Aranan Şartlar

  • Güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak (İŞKUR üzerinden yayınlanan bazı ilanlarda sertifika şartı aranmamaktadır)
  • En az lise mezunu olmak
  • Sicili temiz olmak (tercihen)
  • Boy kilo orantılı olmak (tercihen)
  • Görevini yapmaya engeli bulunmuyor olmak
  • Vardiyalı çalışma sistemine uygun olmak

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlara göre Türkiye genelinde en az lise mezunu binlerce silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılmaktadır. Silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı alımı ilanlarını görüntülemek için tıklayın.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google