Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Ege Seramik Personel Alımı

Ege Seramik insan kaynakları departmanı tarafından hazırlanan iş başvuru formu ile şirketin personel alımı sürecine dahil olun.

2021/08/28

1972 yılında temelleri atılan ve Türkiye'nin köklü şirketlerinden olan Ege Seramik, bu topraklardan aldığı güçle her geçen gün büyüyerek yoluna devam ediyor. 1000'den fazla çalışanıyla seramik sektöründe faaliyet gösteren şirket, yüksek ihracat rakamlarıyla ülke ekonomisine de katkı sağlamaktadır. Sektöründe pazar payını her geçen yıl büyüten Ege Seramik, büyüme hedefleri doğrultusunda bünyesinde bulunan açık pozisyonlara personel alımları yapmaktadır. 

Ege Seramik personel alımı süreci şirketin insan kaynakları departmanı tarafından yönetilmektedir. Kariyer sitelerinde yayınlanan ilanlar ve şirketin iş başvuru formuna yapılan başvuruları Ege Seramik İnsan Kaynakları departmanı değerlendirip, uygun adaylarla işe alım sürecinin sonraki aşamaları için devam edilmektedir. 

Ege Seramik Maaşları

Ege Seramik'e iş başvurusu yapacak olan kişilerin internette en çok aradığı konulardan bir tanesi Ege Seramik maaşları olduğunu görmektedir. Maaşlar, çalışan personelin pozisyonu ve tecrübesine göre değişiklik gösteren, çok değişkenli bir yapıdadır. Net bir maaş bilgisi internette bulunmamaktadır.

Çalışanların Öğrenim Durumu Dağılımı

İlköğretim: %7
Lise: %45
Yüksekokul: %37
Lisans: %11
Yüksek Lisans: %0

Çalışanların Yaş Dağılımı

18-24 yaş arası: %6
25-34 yaş arası: %39
35-49 yaş arası: %51
50 ve üzeri: %4

Ege Seramik İş Başvurusu

Ege Seramik ailesine katılmak isteyen kişiler, şirketin yayınlamış olduğu iş başvuru formuna CV'nizi yükleyip ilgili kısımları uygun bir şekilde doldurarak, iş başvurularını insan kaynakları departmanına iletebilirler.
İş başvurularında mülakatlar pozisyona göre şekillenmekle birlikte, pozisyonun gerektirdiği duruma göre adaylara kişilik testleri, yetkinlik değerlendirme ve beceri sınavları da uygulanabilmektedir.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google