Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

ASELSAN 1200 Personel Alacak

Aselsan ülke istihdamına katkıda bulunmaya devam ediyor. Kurum bünyesine 1200 personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte alım yapılacak pozisyonlar...

2021/08/18

Savunma Sanayisi alanında Dünya'nın sayılı şirketlerinden olan, Türkiye'nin gururu Aselsan, bünyesine personel alımları yapacak.  TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız yaptığı açıklamalarda 1200 kişilik istihdam yapılacağını ifade etti. Alım yapılacak kadrolar hakkında bilgi veren Ziya Altunyaldız açıklama yaptı.

ASELSAN ilanlarına her zaman ilgi gösteren adaylar için yeni alım kapısı oldukça sevindirdi. Ayrıca Lise ve Lisans mezunu olan adayların başvuru yapabileceği ilan adayları bir o kadar sevindirdi.

1200 Personel Alımı Yapılacak!

Ziya Altunyaldız tarafından yapılan açıklamaya göre Konya, Savunma sanayisinde gerçek büyümeye teknoloji transferine ve bu gelişimi diğer sektörlere yaymaya yönelik son derece kıymetli olduğunu bildiren Altunyaldız Konya ASELSAN hızlı bir şekilde tamamlandığını ve geçen yıl devreye alındığını bildirdi. Farklı alanlarda üretime ve istihdama başlayan Konya ASELSAN yeni 1200 Personel istihdamı yapacaklarını bildirdi.

Faaliyetlerine hızlı bir şekilde devam edecek olan ASELSAN Konya'daki bu çalışmaların savunma sanayisinde Türkiye'de ilk 3'e yerleştirdiğini bildirildi.

Alım Yapılacak Kadrolar Belli Oldu!

Ziya Altunyaldız 1200 kişilik boş kadro ile 800 Mühendis alımı ve 400 Nitelikli Teknisyen Alımı yapılacağını bildirdi. Açıklamasında " Konya ASELSAN sahip olduğu yetenek, kabiliyet ve nitelikli iş gücü açısından önemine işaret etti. Konya ASELSAN fabrikasında 800 ü mühendis ve 400 ü nitelikli teknisyen istihdam edilecek " dedi.

Başvuru Şartları Ne Olacak?

Konya ASELSAN personel alımı başvuru süreci henüz başlamadı. Ancak adaylardan genel olarak bazı şartlar aranacak. Genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Görevini yerine getirmesine herhangi bir engeli olmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak gibi nitelikler aranacak.

Teknisyen Başvuru Şartları:

Adayların alım yapılacak alana göre en az lise mezunu olmaları gereklidir. Ayrıca, Ekip çalışmasına uygun, İş sağlığı ve güvenliği konusunda bilgi sahibi olan, Disiplinli çalışmak, Bakım, onarım ya da üretim süreçlerinde görev yapabilmek, Eğitimlere katılmak ve başarılı olmak gibi nitelikler aranacak.

Mühendis Başvuru Şartları:

ASELSAN Konya Mühendis alımı için adayların öncelikle ilgili alım alanında en az dört yıllık lisans eğitimi veren yükseköğretim kurumlarının Mühendislik bölümlerinden mezun olmuş olmak gereklidir.

Büyük ölçekli proje, zaman, malzeme, personel ve fonları yönetebilmek, İyi bir iletişim becerisi gösterebilmek, Öz disiplin sahibi olmak, Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilmek, Sorunları giderebilmek için karmaşık matematiksel analizleri yapabilmek, Sorunları kaynağından çözebilmek, Yeni Teknoloji ve sistemlere açık olabilmek, Mekanik kavram ve süreçleri kolaylıkla anlayabilmenin yanı sıra ekipman ve araçları kullanabilmek, şartları aranacak.

Başvuru Ekranı Açıldığında Haberdar Olma:

ASELSAN personel alımını resmi kariyer sayfası üzerinden gerçekleştirecek. Başvuru yapacak adaylar


adresini kullanacak. Başvuru süreci başladığında anında haberdar olabilmek için BURADAN instagram sayfamızı takip ederek anında ilanlara ulaşabileceksiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google