Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Teknosa İş Başvuru Formu

Teknosa iş başvuru formunu doldurarak, kariyer sitelerinin filtrelerine takılmadan şirkete doğrudan iş başvurunuzu iletebilirsiniz.

2021/07/23

Kurulduğu günden bu yana en son teknoloji ürünlerini en uygun fiyatlar eşliğinde vatandaşlarla buluşturan Teknosa, Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. kuruluşudur. Türkiye genelinde bulunan 300'den fazla mağazası ile en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlayan firma eleman alımları için her yıl belli kontenjanlar açıyor. Teknosa Personel Alımı için insan kaynakları açık iş pozisyonlarını takip edebilirsiniz ki bu pozisyonlar hemen her gün güncellenmektedir. Verilen iş ilanlarında istenen vasıflara sahipseniz ve iş arıyorsanız müracaat ederek bu imkanı değerlendirebilirsiniz.

Teknosa bünyesinde, alanında uzman olan 4.000 den fazla personel çalışmaktadır. Ürünlerinin çok geniş yelpazelere yayılması ve satış sonrası sunduğu teknik servis olanakları ile en çok ziyaret edilen mağazalar zincirinden biridir Teknosa. Bu bağlamda devamlı olarak yenilenen, ürün sayısını, şubelerini ve kalitesini arttırmaya özen gösteren markanın personeli olmak size de iyi gelecektir. Teknosa Personel Alımı için yapmanız gerekenleri artık öğrendiniz. Bu büyük aileye katılmak, devamlı iş sahibi olmak hayata bakış açınızın değişmesine bile neden olabilir. İlk teknolojik perakendeci olarak isim yapan ve ilklerin firması olmaya özen gösteren Teknosa, kadın istihdamı için de önemli adımlar atmaktadır.

İŞ BAŞVURUSU

Kariyerinizde ilerlemek ve hayatınızı garanti altına almak isterseniz önünüze kadar gelmiş olan bu fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Teknosa Personel Alımı her yıl gerçekleştiriliyor, açılan boş kadroların yerine hemen kalifiye elemanların getirilmesine titizlikle uyuluyor. Kısa zamanlı veya tüm gün çalışmak için müracaat edebilirsiniz, kasiyer, satış elemanları, teknik servis elemanları ve mağaza satış danışmanlığı gibi pozisyonlara iş başvurusunda bulunmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Teknosa iş başvuru formu için tıklayın

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google