Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Penguen Gıda İş Başvuru Formu

Penguen Gıda bünyesinde çalışmak isteyenler şirkte ait iş başvuru formunu doldurarak başvurularını iletebilirler.

2021/05/04

Gıda sektöründe kariyer hedefleyenler için Penguen iş başvurusu hakkındaki bilgileri derledik. 2022 yılına ait Penguen Gıda iş ilanları ve personel alımı bilgilerine sitemiz üzerinden ulaşabilir, firmaya iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

Ülkemizde gıda sektöründe öncü konuma sahip, personellerine değer veren, çevreye iş sağlığına ve iş güvenliğine önem veren Penguen, ihtiyaç doğrultusunda bünyesine personel alımı yapmaya devam ediyor. Sizlerde Penguen Gıda bünyesinde çalışmak istiyorsafnız, Penguen iş başvurusu nasıl yapılır? Sorusunun cevabına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Penguen Gıda iş başvurusu 3 yolla yapılabilmektedir. Bunlar:
  1. Penguen Gıda bünyesinde çalışmak için iş başvurularınızı, İzmir Yolu 22. Km Mümin Gençoğlu Caddesi Bursa adresinde bulunan Penguen fabrikasındaki insan kaynakları departmanına doğrudan başvurarak,
  2. insankaynaklari@penguen.com.tr  adresine özgeçmişinizi mail atarak,
  3. Şirketin yayınlamış olduğu iş başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, şirkete iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Penguen iş başvuru formu bağlantısına buradan ulaşabilirsiniz.
Yapılan tüm başvurular, Penguen insan kaynakları departmanı tarafından mevcut boş kadrolar çerçevesinde değerlendirilecektir. Adayın iş başvurusunun olumlu olarak değerlendirilmesi halinde sizinle iletişime geçilecektir. Şirket ve işe alım süreci hakkındaki görüşlerinizi sitemize yorum olarak yazabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google