Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Bakan Duyurdu: 2 Milyon Haneye 1100 TL Pandemi Yardımı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’tan ihtiyaç sahibi hanelere 1.100 TL nakdi destek yardımı hakkında açıklama geldi.

2021/05/13

Devlet, pandemi döneminde ihtiyaç sahibi kişilere yardım etmeye devam ediyor. Vatandaşlara verilen en büyük desteklerden birisi 1100 TL'lik pandemi yardımı oldu. Konuya ilişkin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından açıklama yapıldı.

Derya Yanık’ın yapmış olduğu açıklamasında 1.100 TL tutarındaki pandemi desteklerinin tamamlandığını duyurdu. Tam Kapanma Sosyal Yardım Programı kapsamında yaklaşık olarak 2,2 milyar lira ödeme yapıldığını ifade eden Bakan Yanık’ın açıklamaları haberimizde

Bakan Yanık, destek ödemelerinin tamamlandığını ifade ederek, “Böylece Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmadık, yardımlarımızı hızlı ve etkin bir şekilde hak sahiplerine ulaştırdık” dedi.

1.100 TL’lik ödemeler ihtiyaç sahibi ailelere direkt olarak yapıldı. Ayrıca bir başvuru alınmadı.

ÖDEMELER HESAPLARA AKTARILDI

Bakan Yanık, açıklamasının devamında yardım ödemelerinin ihtiyaç sahibi hanelerin banka hesaplarına ve PTT kartlarına direkt olarak yatırıldığını ifade ederek, “Bu kapsamda ise 1,4 milyon vatandaşımıza 1 milyar liranın üzerinde ödeme yaptık” açıklamasını yaptı.

Yardım ödemelerinin PTT hesaplara aktarıldığını, banka hesabı olmayan kişilere ise ödemelerin Vefa Destek Grupları aracılığı ile konutlara yapıldığı belirtildi.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google