Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Torku İş Başvuru Formu

Torku, bünyesine bulunan açık pozisyonlara personel alımı yapıyor. Siz de Torku iş başvuru formu ile şirkete iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

2021/04/18

Torku firması, şeker fabrikası olarak kendini piyasaya kazandırmış ancak daha sonra birçok alanda üretim yapmakta olan bir firma halini almıştır. Bu nedenle iş ilanları da sayıca çoğalmaya başlamıştır. Şirket, sürekli olarak ileriye dönük bir politika sergilemektedir. Sizlerde Torku'da çalışarak, her geçen gün büyüyen bir ailenin parçası olabilirsiniz.

Torku personel alımı, kendi fabrikasında çalıştırılmak üzere lise ve üniversite mezunlarını çağırmaktadır. Burada hem mavi yaka hem de beyaz yaka personel alımları olmaktadır. Personel alımları yaparken ilanlarda önem verilen bir iki adım olmaktadır.

Bunlardan birincisi eğitim seviyenizin belirtilmesi şartı olacaktır. İkincisi ise mutlaka yaş durumu olacaktır. İletişim kurmakta sorun yaşamayan isimler ile çalışma durumu aranmaktadır. Bunların yanı sıra kendi hazırlamış olduğunuz CV üzerinden firmanın kendi sitesine ilan başvurusunu yapmanız yeterli olacaktır.

Personel alımları için öncelikli olarak sizin başvurunuz değerlendirmeye alınmakta daha sonrasında ise sizi mülakata davet etmektedirler.

Başvuru

Torku, yayınladığı genel başvuru ilanı ile bünyesine mavi ve beyaz yakalı personel alımı yapmaktadır. Torku'ya ait genel başvuru ilanına buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google