Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

İçişleri Bakanlığı 1660 Personel Alımı Yapacak

İçişleri Bakanlığı bünyesindeki açık pozisyonlara personel alımları gerçekleştirecek. Bakanlık 2021 yılında yapılması planlanan alımlara değindi.

2021/03/10

Kamu kurumlarına personel alımları yapılmaya devam ediliyor. En çok alım beklenen kurumlardan bir tanesi olan İçişleri Bakanlığı, 2021 yılı performans programında bünyesine katmayı planladığı personel alımlarından da bahsetti. İşte detaylar...

Söz konusu duyuru şu şekilde:

"Bakanlığımız insan kaynaklarının nicel durumu ve niteliğine ilişkin mevcut bilgiler ile 2021 yılı hedefleri aşağıda tablolar halinde sunulmuştur.

Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatlarında görevli personelimizin hizmet sınıfları itibariyle dağılımı ile 2021 yılı içerisinde yine hizmet sınıfları itibariyle alımı planlanan personel sayılarına ilişkin bilgiler aşağıda gösterilmektedir

100 KAYMAKAM ALINACAK

Buna göre baktığımızda kaymakam olarak 2021 yılında 100 personel alımı yapılacağı görüldü. 

SÖZLEŞMELİ PERSONEL

Toplamda 1500 sözleşmeli personel, Genel İdare Hizmetleri sınıfına ise 60 personel alımı yapılacağı belirtildi. Geçen Ocak ayında 1772 personel alımı ilanı yayımlanmış ve başvuru sonuçları açıklanmıştı. 1560 personelin bu kapsamda mı olduğu yoksa yeni onun haricinde 1500 yeni personel alımı mı yapılacağı henüz netleşmedi.

Ancak nüfus müdürlüklerine uzun süredir yapılmayan personel alımının bu yıl yapılması bekleniyor

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google