Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Flaş İddia: 2-3 Haftalık Tam Kapanma İçin Tarih Verdi

Artan vaka sayılarından sonra tam kapanma durumu gündeme gelirken konuya ilişkin Gazeteci Şardan, 2 ya da 3 haftalık bir kapanma olabileceğini söyledi

2021/03/26

Koronavirüste vaka ve ölüm sayıları artmaya devam ederken, Gazeteci Tolga Şardan bugün flaş bir yazı kaleme aldı. Şardan kaleme yazdığı yazısında, hükümetin koronavirüs tedbirleri kapsamında Ramaza nayında 2 ya da 3 haftalık tam kapanmaya gidebileceğini, bu konunun kulislerde konuşulduğunu söyledi. 

Vaka sayılarının Şubat ayı ile birlikte düşmesi sonrası 1 Mart'ta yapılan kabine toplantısında kademeli normalleşme kararı alındı. Kademeli normalleşmenin başlaması ile birlikte vaka sayıları yeniden yükselmeye başladı. Vaka sayılarının yeniden yükselmeye başlaması ile birlikte kısıtlamaların yeniden gelebileceği gündeme geldi.

FAHRETTİN KOCA: KISITLAMALARA UYULMUYOR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün yapılan bilim kurulu toplantısının ardından bir açıklama yaptı. Bakan Koca, pandeminin tedbirler ve aşılarla birlikte sona ereceğini söyledi. Bakan, son dönemlerde kurallara, tedbirlere uyumun azaldığını söyledi.

HARİTADA DURUM KÖTÜYE GİDİYOR


Özellikle günlük yevmiye ile çalışanların korona döneminde geçim sıkıntıları yaşaması, birçok kişinin işsiz kalması nedeniyle başlayan kademeli normalleşme ile birlikte "dört renkli haritada" ki vaka durumunun her geçen hafta kötüye gitmesinin tam kapanma gerekçesi olacağı ifade ediliyor.

Tolga Şardan, T24 adlı sitede yayımladığı yazısında "Bu durumu dolaylı destekleyen gelişme Milli Eğitim Bakanlığı'ndan geldi. Bakanlık, ortaokullarda ve liselerde yüz yüze sınavların 3 Mayıs'a ertelendiğini açıkladı. Sınavların ertelendiği tarih Ramazan'ın başlamasından üç hafta sonrasına denk geliyor." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google