Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Şehirlerarası Yolculuk Yapanlara Müjde: %50 İndirim Geldi

Şehirlerarası yolculukta bilet fiyatlarında yüzde 50 indirim müjdesi geldi. İşte detaylar...

2021/03/26

Pandemi etkisiyle şehirlerarası yolculuk yapan kişi sayısı azalınca firmaların gelirleri azaldı. piyasalardan gelen son bilgiye göre şehirler arası seyahat edeceklere müjdeli haber geldi. Otobüslerde yüzde 50 indirim haberi verilirken, yan koltuk ve aile tarifesinin de uygulanacağı açıklandı. Detaylar haberimizde

8 Mart tarihinde İçişleri Bakanlığı yayımladığı ve 81 ile gönderdiği genelge ile birlikte bir süredir uygulanan yüzde 50 yolcu kısıtlaması kaldırılmıştı. Kısıtlamanın kaldırılmasına rağmen pek çok vatandaş, virüs endişesi sebebiyle, seyahat etmekten çekiniyor.


BİLETLER İNDİRİMLİ SATILACAK

TOBB Karayolu Yolcu Taşımacılığı Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım konuya ilişkin yaptığı açıklamasında yanında boş koltuk ile seyahat etmek isteyenler için yarım bilet parasına yan koltuğu alabilecek, aile bireyleriyle seyahat edeceklere yan koltuk yüzde 20 indirimli satılacak.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BAŞLAYACAK

TOBB Karayolu Yolcu Taşımacılığı Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım, konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında önümüzdeki hafta bütün firmaların uygulamayı hayata geçireceğini şu sözlerle ifade etti:

“Son dönemlerde özel otomobillerin şehirler arasında daha sık kullanılmasıyla kazaların arttığını görüyoruz. Otobüslerde her türlü hijyen önlemi alınıyor. HES koduyla alım yapılıyor, personelin ateşi ölçülüyor. Otobüs yüzeyleri dezenfekte ediliyor. Bu açıdan uçaklardan bir farkı yok”

YAN YANA SEYAHAT EDEN AİLELERE YÜZDE 20 İNDİRİM

Yıldırım, açıklamasının devamında şehirler arası seyahat eden pek çok vatandaşın kısıtlamalar kaldırılsa bile henüz tercih etmediği için otobüs sektöründe sıkıntılar yaşandığını belirtti. Endişelerin giderilmesi için yolcuların yan koltukları boş bir şekilde seyahat imkanı tanınacağını ifade eden Yıldırım, yan yana oturan aile fertlerine ise yüzde 20 oranında indirim yapılacağını belirtti.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google