Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Jandarma 2021 Astsubay Alımı Geliyor

Jandarma 2021 yılı astsubay alımı geri sayımında sona yaklaşılıyor. Yayınlanması beklenen ilan hakkındaki detaylar haberimizde.

2021/02/20

En fazla beklenen askeri personel alımı ilanlarından olan jandarma astsubay alımı için geri sayımda sona geliniyor. Subay alımı ilanının geçtiğimiz hafta yayımlanması , başvuruların alınması sonrası astsubay alımının yapılması bekleniyor. Jandarma tarafından yayımlanan duyuruda subay alımı başvurusunun 28 Şubat 2021 tarihinde biteceğine yer verildi.

Subay alımı başvurusunun sona ermesi ile birlikte jandarmaya astsubay alımının da başlaması bekleniyor.

SUBAY ALIMINDA SAYI ARTIRILDI

Jandarma geçen sene 500 subay alımı yapmıştı. Yapılan alıma on binlerce aday başvuru yapmıştı. Bu sene ise 550 subay alımı ile alım sayısı 50 artırıldı. 

ASTSUBAY ALIMINDA DA SAYI ARTIRILACAK

Geçen sene yapılan astsubay alımında , ilk ilanda 3550 astsubay alınacağı açıklanmıştı. Ancak pandeminin başlaması ile birlikte seçim aşamaları öncesi bir duyuru yayımlandı ve astsubay alımında sayı 2340'a çekildi. Ciddi sayıda azaltılan astsubay alımının bu seneye eklenmesi bekleniyor. 

Bu sene geçen seneye göre daha fazla alım olacak. Nitekim subay alımında da kontenjan bu sene yükseltildi.

KPSS ŞARTI KAÇ OLACAK?

Jandarma astsubay alımında geçen sene KPSS taban puanı 60'tı. Bazı adaylar KPSS taban puanın 55'e çekilmesini istiyor. Sizce kaç olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

Kadın erkek subay astsubaylar ve adaylarla bilgi alışverişinde bulunmak için TIKLAYIN

İLAN NE ZAMAN?

İlanın bu ay sonunda yayımlanması bekleniyor. İlan geldiğinde isegir.net adresinde yayınlayacağız.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google