Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Acun Medya İş Başvuru Formu

TV8 Acun Medya iş ilanları hakkındaki bilgiler ile Acun Medya iş başvurusu işleminin nasıl yapılacağına ilişkin bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

2021/01/10

Türk televizyonculuğunun en başarılı programlarına imza atan Acun Medya, Acun Ilıcalı'nın önderliğinde adından söz ettiren işler yapmaya devam ediyor. Türkiye'nin sevgilisi Acun Ilıcalı, sadece yaptığı başarılı programlarla değil, sunduğu iş imkanlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Acun Ilıcalı'nın TV8'i satın almasıyla birlikte daha da büyüyen ekip, ihtiyaç doğrultusunda bünyesine personel alımı yapıyor. Geçen sene çıkan çıkan habere göre: Ünlü televizyoncu, 150 kişinin üzerinde çalışanını tatile götürüp, tatil boyunca hiçbir masraftan kaçınmadı. Şeklinde medyada haberler yayınlanmıştı.
Sizde harika çalışma ortamına sahip, genç ve dinamik bir ekip olan Acun Medya ailesine katılmak istiyorsanız, başvuru kanallarına sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Acun Medya Ekibi

Acun Medya Ekibi

Tv8 ve Acun Medya gerçekleştireceği dijital ve televizyon projeleri için aşağıdaki pozisyonlara tecrübeli ve yetiştirilmek üzere personel alımı yapacak.
Acun Ilıcalı'nun yapımcılığını üstlendiği başta Survivor olmak üzere, Yemekteyiz, Mastercheff, Yetenek Sizsiniz, O Ses Türkiye gibi programlarda aktif olarak görev almak için iş başvuru formu doldurabilirsiniz.
Tv8 ve Acun Medya bünyesinde yer alan açık pozisyonlara iş başvurusunda bulunmak için iş başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Başvuru formu sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google