Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Koton İş Başvuru Formu

Koton iş başvuru formu ile yeni personellerini arıyor. Giyim şirketi Koton iş başvurusu ve firmada çalışmak için gerekli tüm bilgiler yazıda.

2020/11/07

Hazır giyim sektöründe Türkiye'nin önde gelen markalarından Koton, her geçen gün büyümeye devam ediyor. Mağaza sayılarını arttıran Koton, yeni açılan ve mevcut mağazalardaki personel açığını gidermek iş başvuruları kabul ediyor.
Eğer sizde Türkiye'nin giyim sektöründeki öncü markasından biri olan Koton'da çalışarak kariyerinizde önemli bir adım atmak istiyorsanız, aşağıdaki bağlantısını paylaştığımız iş ilanları linkini kullanarak dilediğiniz pozisyona iş başvurusunda bulunabilirsiniz.
koton personel alımı

Koton İş Başvurusu

Koton, yaklaşık 4.600'den fazla çalışanı ve 255'i Türkiye'de 107'si yurt dışında olmak üzere toplam 362 mağaza ile 25 ülkede bulunan ve merkezi İstanbul olan mağazalar zinciridir. erkek giyim, bayan giyim, aksesuar, ayakkabı, ve çocuk ürünleri bulunan mağaza, Koton iş başvuru formu ile işe alım yapmaktadır. Sizde hazır giyim sektörünü kendinize uygun olarak görüp Koton'a iş başvurusu yapmak istiyorsanız, Koton İş Başvurusu İçin Tıklayın.  Açılan sayfadaki formu doldurarak şirkete iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google