Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Flaş İddia: Sokağa Çıkma Yasağı Gelebilir

Koronavirüs vaka sayılarının 2000 üzerine çıkması ve 2. dalga endişelerinin artmasıyla birlikte sokağa çıkma yasağını tekrar gündeme gelmeye başladı.

2020/10/21



Koronavirüs rakamları açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 117 bin 943 Kovid-19 testi yapıldı, 2013 kişiye hastalık tanısı konuldu, 68 kişi hayatını kaybetti. Yeni vaka ve ölüm sayılarındaki artış, sokağa çıkma yasağı uygulamasının tekrar olup olmayacağı konusunu gündeme getirdi.

İngiliz Haber Ajansı Reuters 'in son dakika olarak aktardığı bilgiye göre Türkiye 'de sokağa çıkma yasağının yeniden gündemde olduğu iddia edildi. 

AVRUPA'DA BAŞLADI

Avrupa 'da Fransa, İtalya ve İspanya gibi ülkelerde sokağa çıkma yasaklarının yeniden gelmesi, İngiltere ve Almanya ile diğer ülkelerde de kısıtlamaların yeniden getirilmesinin gündeme gelmesinin ardından konunun Türkiye'de de görüşüldüğüne yer verildi. 

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Bakan Yardımcısı yaptığı açıklamada, ”Bugün Reuters kaynaklı “Türkiye’de sokağa çıkma yasakları gelebilir” haberi tamamen asılsızdır. Daha önce de söylediğimiz gibi sahte genelgelere, isimsiz kaynaklara ve manipülatif haberlere itibar edilmemelidir” dedi.

SİZCE GELMELİ Mİ?

Sizce sokağa çıkma yasağı gelmeli mi? Yorum kısmı aşağıda.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google