Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Son Dakika: 7 İlde Sokağa Çıkma Yasağı Gelebilir

Koronada artan vaka ve ölüm sayıları nedeniyle sokağa çıkma yasağı tekrar gündeme gelmeye başladı. Önümüzdeki günlerde sokağa çıkma yasağı gelecek mi?

2020/09/07

Hürriyet Gazetesi yazarı Nuray Babacan'ın haberine göre; koronavirüs vakalarının en yüksek görüldüğü ankara başta olmak üzere 7 İlimizde görülen vaka artışları nedeniyle, Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'nun yapacağı çalışmaların ardından bir dizi yeni önlemler gündeme geldi.

Planlar arasında, salgının yayılmasının kesintiye uğratılması için hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamalarının gelebileceği kaydedildi.Bu yasaklar, salgının artış gösterdiği illerin tamamında olabileceği gibi ilçe bazlı da uygulanabilecek. Yapılan toplantılarda, salgını önleme yöntemleri arasında, park ve piknik alanlarının yasaklanması, AVM girişlerine kontrol getirilmesi, lokantaların sadece açık alanlarında servis yapılmasına müsaade edilmesi gibi önlemler de yer alıyor. Maske ve mesafe sorunu yaşanması nedeniyle, sokak kontrollerinin arttırılması da çalışmalar arasında yer alıyor. 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google