Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Fahrettin Koca Açıkladı: Bu 10 İlimiz Alarm Veriyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugünün koronavirüs tablosunu açıklarken yeni vaka sayısında alarm veren 10 ili de paylaştı. İşte o illerin listesi...

2020/09/06

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 6 Eylül Koronavirüs tablosunu açıklarken, yeni vaka sayısında çok hızlı artış yaşanan ve alarm veren 10 ili açıkladı. Türkiye'de son 24 saatte bin 578 kişiye corona virüs tanısı konuldu, 53 kişi hayatını kaybetti.

Bakan Koca, son hafta günlük hasta sayısı en çok artan illerin, Karaman, Van, Erzincan, Çankırı ve Kayseri olduğunu belirtirken, Ağır hasta sayısında, İstanbul Ankara, Konya illeri yine başı çekti. Ağır hasta konusunda Erzurum ve Yozgat da da durum kötü. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Son hafta günlük hasta sayısı en çok artan illerimiz; Van, Karaman, Erzincan, Çankırı ve Kayseri. Ağır hasta sayısı en çok olan illerimiz; İstanbul, Ankara, Konya, Erzurum ve Yozgat. Tedbirlere birlikte uyarak başarılı olabiliriz. Birlikte tedbirli olalım." ifadeleri görüldü.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google