Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Erdoğan'dan Pandemi Yardımı Hakkında Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan açıklamalarında sosyal yardımlara da yer verdi.

2020/09/07

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası ulusa seslenişte bulundu. Erdoğan açıklamalarında pandemi döneminde geçim sıkıntısı çeken vatandaşlara verilen destekler hakkında da açıklamalarda bulundu. İşte Erdoğan'ın açıklamaları;

Biz bize yeteriz kampanyasında toplanan 2 milyar 76 milyon liralık meblağı sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı teşvik fonu üzerinden hane başı biner liralık ödemelerle vatandaşlarımıza aktarıyoruz. Normal çalışma düzeneğine geçen işverenlerimize de 3 aya kadar asgari ücret üzerinden sigorta prim desteği vererek faaliyetlerini devam ettirmeye teşvik ediyoruz.

"VATANDAŞLARIMIZA 33 MİLYAR KARŞILIKSIZ DESTEK ÇIKARDIK"

Sosyal koruma kalkanı altında, istihdamı ve gelir düzeyi düşük vatandaşlarımızı desteklemeye yönelik birçok projeyi hayata geçirdik.

Devletten İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara 1000 TL - İşte Başvuru ve Sonuç Sayfası

"NORMAL DÜZENE GEÇEN İŞVERENLERE ASGARİ ÜCRET TUTARINDA SİGORTA PRİM DESTEĞİ VERİYORUZ"

Normal çalışma düzenine geçen iş verenlere de asgari ücret üzerinden sigorta prim desteği vererek, faaliyetlerine devam etmelerini sağlıyoruz. Böylelikle devletin, hastalıkta ve sağlıkta vatandaşlarının yanında olduğunu göstermiş oluyoruz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google