Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Nakit İhtiyacı Olanlara Kefilsiz 80 Bin TL Veriliyor

Nakit ihtiyacı olan, krediye ihtiyacı olan emeklilere PTTBank'tan 80 Bin TL'ye kadar kredi veriliyor. PTTBank kredi başvurusu nasıl yapılır?

2020/09/15

Nakit para ihtiyacı olanlara PTTBank'tan müjdeli haber geldi. Kamu bankaları, farklı kampanyalarla vatandaşlara birçok kredi sunarken, bu kampanyalar arasında en çok araştırılan ise PTTBank tarafından verilen kredi oldu. Takvim 'de yer alan habere göre PTTBank, maaşını kendisinden alan emeklilere veriliyor. 

Maaşını PTTBank 'tan alan emekli vatandaşlara 1250 TL ile 80.000 TL arasında kredi imkanı sunulmaktadır. 60 aya kadar sunulan vadeler geçtiğimiz gün düşürüldü. BDDK , ihtiyaç kredilerinde vade sayısını 36 'ya çektiğini açıkladı. 

PTTBank, emekli maaş müşterilerine 1250 lira ile 80 bin lira aralığında kredi imkanı sunuyor. 

Salgın döneminde başarılı bir çalışma ile ülkeye hizmet eden ve çalışmalarına devam eden PTTBank, nakit ihtiyacı olan vatandaşların başvurularını "PTT SMS Kredi" hizmetiyle SMS kanalı üzerinden alıyor.

Nakit ihtiyacı bulunan emekli müşterilerin PTT yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numarası bilgilerini ekleyerek 3050'ye SMS olarak göndermesi gerekiyor. Başvuru onay sürecinin tamamlanmasının ardından kredi tutarları, şirket nezdindeki PTTBank hesaplarına aktarılarak kullanıma sunuluyor.

"PTT SMS Kredi" hizmeti kapsamında kredi başvuru talepleri yakın zamanda PTT ATM, PTT Mobil ve PTT İnternet Bankacılığı üzerinden de alınmaya başlayacak.

İHTİYACI OLANA 1000 TL VERİLİYOR

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk , geçtiğimiz Cumartesi günü yaptığı açıklamada , ihtiyaç sahiplerine 1000 TL 'lik yardımın devam ettiğini, ihtiyaç sahibi vatandaşların e Devlet üzerinden başvuru yapması durumunda 1000 TL 'lik yardım alabileceğini söyledi:

https://www.turkiye.gov.tr/acshb-pandemi-sosyal-destek-on-basvurusu

Yukarıdaki linki kopyalayıp yeni sekmede açabilir ve başvurunuzu bu sayfa üzerinden yapabilirsiniz.

E DEVLET ŞİFRESİ OLMAYANLAR İÇİN BAŞVURU YOLU

E Devlet şifresi olmayan vatandaşlar ise başvurularını Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına yapacak. Başvurunuzu yapmak için Valilik ya da Kaymakamlıklarda bulunan SYDV 'lere giderek başvurunuzu yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google