Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Kızılay KPSS Şartsız Personel Alımı

Kızılay, bünyesinde bulunan açık pozisyonlara personel alımları gerçekleştiriyor. Kızılay iş başvurusu sayfasına sitemizden ulaşabilirsiniz.

2020/09/05

Kızılay, kariyer sayfası üzerinden yayınladığı Kızılay iş ilanları ile açık pozisyonlarını kapatmak için bünyesine 2022 yılında iş başvurusu kabul etmektedir. İşe alımlar KPSS şartı olmadan gerçekleştirilmektedir. Personel alımı, değerlendirme ve iş alım süreci hakkındaki tüm detayları sizler için derlediğimiz yazımızda Kızılay iş başvurusu nasıl yapılır? Sorusunun cevabını veriyoruz.

Ülkemizin önemli kurumlarından bir tanesi olan Türk Kızılayı, çeşitli illerde birçok pozisyon için personel alımı yapıyor. Başvurular bireysel olarak yapılmaktadır. Bunun dışında yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Sizlerde Kızılay ailesinin bir parçası olmak istiyorsanız, sitemiz üzerinden paylaştığımız iş ilanları bağlantısını kullanarak, Kızılay iş başvurusu yapabilirsiniz.

Başvuru

Kızılay insan kaynakları sayfasından yapılan duyuruya göre; Kızılay personel alımı, geçen sene faaliyete giren Kızılay kariyer portalı üzerinden yapılmaktadır. Sizlerde açık pozisyonlardan kendinize uygun olana başvurup, Kızılay bünyesinde çalışma imkanı bulabilirsiniz. Güncel iş ilanları ve açık pozisyonları listesi için tıklayın.

Yayınlanan iş ilanlarında kendinize uygun bir pozisyon bulamadıysanız, özgeçmişinizi sisteme yükleyerek genel başvuruda da bulunabilirsiniz. Genel başvuru bıraktığınız zaman bilgileriniz bir havuzda toplanacak ve ihtiyaç duyulması halinde sizinle irtibata geçilecektir. Özgeçmiş bırakmak için tıklayın.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google