Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

İçişleri Bakanlığı'ndan 81 İl İçin Yeni Koronavirüs Kararı!

İçişleri Bakanlığı, artan vakalar sonrası harekete geçti. Bakanlık 81 ilin valiliklerine izolasyon tedbirleri konulu genelge gönderdi. İşte o genelgedeki ve pandemi döneminde faaliyete geçmesi planlanan yeni uygulama...

2020/08/14


İçişleri Bakanlığı 81 ilin valiliklerine izolasyon tedbirleri konulu genelge gönderdi. Gönderilen genelgeye göre koronavirüs temaslı/tanılı/evde izolasyona alınanların izolasyon koşullarına uymaları, elektronik imkanlar da kullanılarak sağlanacak. Koronavirüsle mücadelede alınan tedbirlerin etkin şekilde uygulanabilmesi amacıyla Valilikler aracılığıyla Mahalle Denetim Ekipleri kurulacak. Evde izolasyon yükümlülüğünü yerine getirmeyen kişiler hakkında idari para cezası uygulanacak, adli işlem başlatılacak.

İzolasyon Kurallarına Uymayanlar Tepki Çekmişti

Dün Kırıklareli'nde bir şahsın izolasyon kurallarını yerine getirmeyerek alışveriş yaptığı sırada yakalanması, bir ailenin de izolasyon kurallarını ihlal ederek tatile gideceği sırada gerçekleştirilen denetimde yakalanması sosyal medyanın gündemine düşmüş, halk sağlığını tehlikeye atan bu kişilere büyük trepki gelmişti.
( Gizle )
  1. Korona virüs ilacı bulunalı 3 ay oldu
    Alın size ispatı
    Googleye
    Edessa tv mucit korona yazın çıkar

    YanıtlaSil

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google