Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone'dan Bayrama Özel Bedava İnternet Kampanyaları

Kurban Bayramı tüm İslam aleminde pandemi gölgesinde kutlansa da ülkemizin dev operatör şirketleri Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom bayrama özel olarak çıkarttıkları ücretsiz ve uygun fiyatlı kampanyalar çıkarttı. Kampanyalar hakkındaki tüm bilgilere yazıdan ulaşabilirsiniz.

2020/07/31

Hediye internet

Türkiye'nin operatör devleri olan Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom, abonelerine Kurban Bayramı'na özel hediye internet kampanyaları sunuyor. Kurban Bayramı'nda hediye internetten yararlanmak isteyen kullanıcılar için GSM şirketlerinin hazırladıkları tüm kampanyaları yazımızda derledik. İşte detaylar...

TÜRKTELEKOM;

Türk Telekom kullanıcıları sil süpür uygulaması üzerinden mobil uygulaması ile bedava internet kazanabilirler. Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre 29 Temmuz ile 31 Temmuz tarihleri arasında 3 farklı pakette 4 GB 1 GB ve 5 GB şeklinde internet verilecek. Bunun için online işlemler merkezine giriş yaparak hediye kampanyasından faydalanabilirsiniz.

TURKCELL;

Turkcell ücretsiz internet kampanyası olarak sunduğu tarife mevcut olan tarifelerden biraz daha uygun haliyle müşterilerle buluşacak. Bu paketin bayrama özel bir indirimi bulunuyor. Hediye kampanyalarına erişmek için Turkcell resmi internet sitesi üzerinden ve mobil uygulamasından kampanyalar bölümüne giriş yapıp internet kampanyaları menüsüne tıklamak gerekmektedir. 

1 GB İNTERNET

Turkcell BİP uygulaması üzerinden görüntülü ve sesli görüşmelerden internet düşümü yapmayacak. Keşfet içerisinde yer alan sendeyapdiye kanalına gelenler için 30 dakika sesli görüntülü görüşme ile 1 GB internet kazanılabilecek.

Vodafone Bedava internet kampanyası açıklamasını beklemekteyiz. Bunun için bayram içerisinde bu yazımıza ekleyeceğiz. Gelişmeleri takip etmek için işin olsa sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz. Ayrıntılar geliyor...

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google