Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Orman Genel Müdürlüğü 700 İşçi Alacak

Orman Genel Müdürlüğü, taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 700 daimi işçi alımı yapacak. Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı hakkındaki detayları haberimizde paylaşıyoruz.

2020/07/30


Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü'nün (OGM) Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Genel Müdürlüğün taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 200 iş makinesi operatörü, 200 greyder operatörü, 200 ekskavatör operatörü, 60 dozer operatörü ve 40 traktör operatörü alımı yapılacak.

Adaylarda aranacak genel ve özel şartlar ile diğer bilgiler İŞKUR'da yayınlandı. Gerekli şartları taşıyan adaylar, ilan süresince başvurularını İŞKUR üzerinden yapabilecekler.

Sözlü ve uygulamalı sınava, iş ilanında belirtilecek kadro sayısının 4 katı kadar aday çağrılacak. Bu adaylar noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belirlenecek. Kura yeri ve tarihi İŞKUR açık iş ilanında belirtilecek ve OGM'nin internet sitesinden de ayrıca duyurulacak.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK!

Kura çekimi 24-25-26 Ağustos 2020 tarihlerinden birinde olacaktır. Kuranın net tarihi ilgili bölge müdürlüğünün internet sitesinde yayınlanacaktır. Orman Bölge müdürlüklerinin internet sitelerine www.ogm.gov.tr den ulaşabilirsiniz.

Adaylardan istenecek evraklar, evrak teslim tarihleri, sınav yeri, sınav tarihi ve İşe alım süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler Orman Bölge Müdürlükleri internet siteleri üzerinden ilan edilecektir.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı için başvurular İŞKUR üzerinde 04 Ağustos 2020 tarihi itibari ile başlamıştır. Adaylar başvurularını sadece İŞKUR aracılığı iler gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu yönde başvurular en geç 10 Ağustos 2020 tarihine kadar yapılacak.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

İŞKUR üzerinden online olarak yapmak için esube.iskur.gov.tr internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google