Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı?

Milyonlarca vatandaş hafta sonu (13-14 Haziran) sokağa çıkma yasağının uygulanıp uygulanmayacağını merak ediyor. İşte sokağa çıkma yasağı uygulaması hakkındaki son durum.

2020/06/11

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı

Koronavirüs salgını ortaya çıktığından beri alınan tedbirlerden bir tanesi olan hafta sonu olan sokağa çıkma yasağı geçtiğimiz haftaya kadar kesintisiz bir şekilde uygulanmaktaydı.  Geçtiğimiz hafta ise önce hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan edildi ancak daha sonra Başkan Erdoğan tarafından, sosyal ve ekonomik faktörler göz önünde bulundurularak karar iptal edildi. Peki bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? İşte Sokağa çıkma yasağıyla ilgili son durum.

COVID-19 salgınının Türkiye'de kontrol altına alınmasının ardından bir çok kısıtlama da yerini tedbire bıraktı. Maske ve sosyal mesafe kurallarına uymak şartıyla kontrollü bir şekilde sosyal hayata dönüş süreci başladı. Pandeminin erken dönemlerinden, önceki hafta sonuna kadar uygulanan sokağa çıkma yasağı kaldırıldı. Her ne kadar bu kısıtlama sonra edilmiş olsa da özellikle 15 ilimizde yaşayan milyonlarca vatandaş bu hafta sonu sokağa çıkma yasağının olup olmayacağının sorusunun cevabını araştırıyor.

HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI?

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili şu ana kadar herhangi bir genelge yayınlanmadı. Ayrıca yapılan resmi açıklamalara göre bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı hiçbir ilde beklenmiyor.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google