Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Fahrettin Koca'dan "Çok Fazla Normalleşmeyelim" Uyarısı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgınına karşı en temel tedbirlerden bir tanesi olan maske ve sosyal mesafe kurallarını hiçe sayan vatandaşların görüntülerini paylaşarak tepki gösterdi. İşte gece 03.43'te Bakan'ın tepkisini çeken o görüntüler.

2020/06/07

Fahrettin Koca

Korona salgınında ölüm ve vaka sayılarındaki düşüş eğilimine geçilmesiyle birlikte alınan yeni tedbirlerde birlikte sosyal hayata kontrollü bir şekilde dönüş gerçekleştirilirken, hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma yasağının iptal edilmesi ve havaların da güzel olması nedeniyle vatandaşlar sahil kenarlarına, parklara akın etti. Bazı vatandaşlar sosyal mesafe ve maske kurallarına uyarken bazıları ise bu kuralları hiçe saydı.

Önceki gece Kadıköy Moda sahilinde çekilen görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tepkisini dile getirdi. Gece saat 03,43'te paylaşım yapan Bakan Koca, Moda 'da vatandaşların maske ve sosyal mesafe kuralına uymamasına tepki gösterdi.

Bakan , “Son vakanın tedavi edildiği, salgınla mücadelenin geride risk kalmayacak şekilde başarıya ulaştığı haberini alan vatandaşlarımız kutlamalara başladı.” ironisi yaparak bölgede sosyal mesafe kuralına uymadan oynayanlara , eğlenenlere tepki gösterdi.

Kadıköy Caddebostan Sahili ve Moda Sahiline akın eden vatandaşlar, koronavirüs salgınına aldırmadan eğlendi. Müzik eşliğinde dans eden vatandaşlar, sosyal mesafeyi hiçe saydı, maske takmayı unuttu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, o anların görüntülerini paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

“Son vakanın tedavi edildiği, salgınla mücadelenin geride risk kalmayacak şekilde başarıya ulaştığı haberini alan vatandaşlarımız kutlamalara başladı.” Bu habere daha var. Çok fazla normalleşmeyelim. MASKE + MESAFE KURALINA MODA OLARAK UYALIM." açıklamasında bulundu. İşte Bakan Koca'nın tepki gösterdiği, sosyal mesafe kurallarının hiçe sayıldığı o görüntüler:

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google