Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Fahrettin Koca Açıkladı: Sağlık Bakanlığı 3000 Personel Alımı Yapacak

Sağlık Bakanlığı bünyesine 3000 yeni personel alımı yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni açılan hastanelere 3 bine personel alımı yapılacağını açıkladı. Bakan'ın açıklamalarına ilişkin tüm detayları haberimizde paylaşıyoruz.

2020/06/03

Fahrettin koca 3 bin personel alımı

Koronavirüs Bilim Kurulu sonrası kameralar karşısına geçen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı personel alımları hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Koca açıklamalarında yeni açılan hastanelere ilave olarak 3 bine yakın personel alınacağını duyurdu ve atama bekleyen sağlıkçılara ve sağlık sektöründe çalışmak isteyen vatandaşlara müjdeli haberi verdi.

Bakan Fahrettin Koca, yeni açılan hastanelerin personel eksiğini tamamlamak için bir planlama yaptıklarını söyledi ve "İstihdam ile ilgili 32 bin kişi almıştık. Ve Yeni açılan hastanelerimize 3 bine yakın personel alacağız. " dedi.

ALIMLAR NE ZAMAN OLACAK?

Bakan Koca açıklamasının devamında personel alımlarının bu yıl içinde gerçekleştirileceğini söyledi.

İlanlar art arda yayınlanıyor. Takip etmek için TIKLAYIN

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, kameralar karşısında açıkladığı 3 bine yakın personel alımı ilanları yayımlandığında isegir.net olarak gelişmeleri an be an sitemiz üzerinden paylaşıyor olacağız.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google