Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

6 Ay Ödemesiz 30 Bin TL'ye Kadar Sosyal Hayat Destek Kredisi Başvuruları Devam Ediyor

Ziraat Bankası'nın 30.000 TL'ye kadar nakit desteği sağlayan 6 ay ödemesiz Sosyal Hayata Destek Kredisi başvuruları devam ediyor.

2020/06/16


Ziraat Bankası tarafından duyurulan 30 bin liraya kadar,  ilk 6 ay ödemesiz 60 aya varan vade imkanı %0.55 ve 0.82 faiz oranlarıyla Sosyal Hayata Destek Kredisi veriliyor. Pandemi sürecinde acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için açıklanan kredi hakkında Ziraat Bankası açıklamalarda bulundu.
Ziraat Bankası'nın resmi sayfasından sosyal hayatı destek kredisiyle ilgili, "Küresel pandemiden normalleşme sürecine geçiş doğrultusunda sosyal hayatın canlanması ile müşterilerimizin oluşacak finansman ihtiyaçlarının uygun şartlarda karşılanmasının yanı sıra yerli üretim yapan firmaların desteklenmesi amacıyla Sosyal Hayatı Destek Katkı Paylı Faturalı Kredi Paketi ve Sosyal Hayatı Destek Faturalı Kredi Paketi sunmaktayız. Mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, çeyiz ve bisiklet finansman ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik olarak, anlaşma sağlanan firmalardan satın alınacak ürünler, azami 6 ayı ödemesiz olmak üzere azami 60 ay vade ile kredilendirilebilecektir. Kredi anlaşması bulunmayan firmalardan yerli üretim yapan firmalardan satın alacağı mobilya, kahverengi küçük ev aletleri, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri ev tekstil, çeyiz ve bisiklet ihtiyaçlarının uygun şartlarda sağlanması amacıyla; azami 6 ayı ödemesiz olmak üzere azami 60 ay vade ile kredi kullanılabilecektir." denilirken, asgari kredi limitinin 3 bin , en yüksek kredi limitinin ise 30 bin lira olduğu kaydedildi.
Detaylı bilgilendirme ve başvuru işlemleri için Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesini kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google