Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

LC Waikiki İş Başvurusu Yap

LC Waikiki iş ilanları ile şirketin genel merkezinde veya mağazalarında çalışma imkanı yakalayabilirsiniz. LC Waikiki açık pozisyonları listesine yazıdan ulaşabilir, çalışmak istediğiniz pozisyona iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

2020/06/16

Türkiye'nin en büyük hazır giyim gruplarından biri olan LC Waikiki mağazaları, ülkede, sektöründe 1. sırada yer alıyor.  Yaklaşık 2.6 milyar dolarlık ciroya sahip olan LC Waikiki mağazalar grubu, yurtiçi ve yurt dışında 400'ün üzerinde mağazası ve çalışanları ile çok büyük ve başarılı bir ekip.  Her geçen gün büyüyen LC Waikiki, kadın, erkek ve çocuk kıyafetlerinin yanı sıra, oldukça geniş bir takı ve aksesuar yelpazesini de içinde barındırıyor. Hemen hemen Türkiye'nin tüm il ve ilçe alışveriş merkezlerinde bulunan LC Waikiki giyim, hem uygun fiyatlar ve oldukça fazla çeşidi hem de kaliteli ürünleri ile,  1985'ten beri vatandaşın ilgi odağı olan marka konumunda. Üstelik bir Türk vatandaş tarafından satın alınarak,  tamamen bir Türk markası haline geldi.

Her geçen gün yeni mağazalar açan ve gitgide büyüyen LC Waikiki, bu sebeple yeni çalışanlara da ihtiyaç duyuyor.  Dev alışveriş mağazası bu büyük ekibe yeni çalışanlar eklemek istiyor.  Reyon görevlisi,  satış danışmanı,  kasiyer görevlisi,  mağaza sorumlusu,  elektrik teknikeri ve teknisyeni ve planlama görevlisi gibi alanlarda çalışabilecek dinamik personeller arıyor. Ek olarak LC Waikiki birçok üniversite öğrencisine de part-time iş imkanı sunuyor.  Eğer siz de LC Waikiki mağazasında çalışmak ve  bu büyük ekibin bir parçası olmak istiyorsanız,  şirkete ait iş başvuru formunu doldurarak iletişime geçebilirsiniz.
waikiki iş başvurusu

Başvuru

LC Waikiki, kendisiyle çalışmayı düşünen adaylara internet sitesi üzerinden açık olan pozisyonlarda başvuru kabul ediyor.  LC Waikiki'de çalışmak isteyen personel adayı kendine uygun bulduğu alanda başvurusunu yapabiliyor.  LC Waikiki iş başvurusu için kullanmanız gereken iş ilanları sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Açılan sayfada karşınıza şirketin açık pozisyonları ve bu pozisyonların hangi ilde bulundukları gelecektir.  İstediğiniz pozisyonu seçtikten sonra sağ üst köşedeki başvur butonuna tıklayın.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google