Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

1000 TL Pandemi Sosyal Yardımında Yeni Sonuçlar Açıklandı

1000 TL Pandemi Yardım hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaptığı açıklamada 100 bin vatandaşa daha 1000 TL'lik karşılıksız sosyal yardım ödemesinin çıktığını söyledi. İşte başvuru sorgulama ekranı.

2020/06/14


Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, NTV kanalında katıldığı bir canlı yayında 1.000 TL'lik pandemi sosyal yardımı hakkında açıklamalarda bulundu.
"Bu süreçte en etkin çalışan yer sosyal yardımlar oldu. Bu 3 faz halinde yapıldı. 3 . faz devam ediyor. 1.6 milyon haneye ulaştık. Toplamda 6 milyon haneye biner liradan 6 milyar lira verdik.
Hem sosyal yardımlar, hem nakdi ücret desteği hem diğer hizmetleri toplarsak biz 20 milyar liralık bir kaynağı vatandaşlarımıza ulaştırdık.

Faz 3 devam ediyor. Bunun değerlendirmelerini aldıkça SYDV 'lere iletiyoruz. İhtiyaç olduğunu tespit edince 1000 TL'yi ödüyoruz." ifadelerini kullandı.
tablo

1000 TL PANDEMİ YARDIM SONUCU

1000 TL başvuru sonucunuzu e-devlet üzerinden aşağıdaki linki kullanarak sorgulayabilirsiniz.

https://www.turkiye.gov.tr/acshb-pandemi-sosyal-destek-on-basvurusu

Yukarıdaki linke tıklayın ve açılan sayfada KİMLİĞİMİ ŞİMDİ DOĞRULA kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra sonucunuzu sorgulayabilirsiniz.

Süreç devam ediyor ne demek?: Başvurunuz SYDV 'ye iletildi anlamına geliyor. Başvurunuz SYDV tarafından değerlendirilecek.

Sizin sonucunuzda ne yazıyor? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer vatandaşlarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

İŞTEN ÇIKARMA

Bakan Selçuk yaptığı açıklamada işten çıkarmaların 3 ay daha yasaklanacağını söyleyerek, "Fesih kısıtı sayesinde vatandaşların işlerini kaybetmelerini engelledik. İşverenlerin maliyetlerini azaltacak önlemler aldık. 1 milyon 358 bin kişi nakdi yardım desteği alıyor. Fesih kısıtı pandemi döneminde çalışanlarımızı korumak için önemli bir unsurdu. Bir süre daha uzatmayı düşünüyoruz." dedi.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google