Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Son 75 Yılın En Sıcak Mayıs Ayı! Önümüzdeki Günlerde Hava Nasıl Olacak?

Yurdun dört bir yanında sıcaklıklar tavan yaptı. Meteroloji Genel Müdürlüğü'nün kaydettiği verilere göre son 75 yılın en sıcak Mayıs ayı yaşandı. Uzmanlar sıcaklığın yoğun yaşandığı bölgelerde güneş çarpması konusunda uyarılarda bulunuyor. Peki önümüzdeki günlerde hava durumu nasıl olacak? İşte tüm detaylar...

2020/05/17

rekor sıcaklık

Meteroloji Genel Müdürlüğü, yurt genelinde meydana gelecek sıcak havalar için vatandaşları uyarmıştı. Antalya ve Muğla illerinde havalar 40 dereceyi geçti. Muğla'da 46 derece, İzmir’de 38 derece, Adana 40 derece, Ankara 29,4, Edirne 35, Antalya ilinde ise 40 derece ile 75 yılın rekorunu kırdı.

Henüz Mayıs ayında olmamıza rağmen sıcaklığın bu derece yüksek olması vatandaşları önümüzdeki aylar için endişelendirdi fakat Perşembe günü bazı bölgelerde, Cuma günü ise Türkiye genelinde sıcaklıklarda Meteroloji tarafından düşüş öngörülüyor. peki önümüzdeki 5 gün yurt genelinde hava durumu nasıl olacak? Meteroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan resmi verilerle harita üzerinden Türkiye genelindeki hava durumu bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz.

18 Mayıs Pazartesi Hava Durumu

19 Mayıs Salı Hava Durumu

20 Mayıs Çarşamba Hava Durumu

21 Mayıs Perşembe Hava Durumu

21 Mayıs Cuma Hava Durumu


Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google