Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

ŞOK Market İş Başvuru Formu

Şok Market iş başvurusunda bulunmak isteyen kişiler için şirkete ait iş başvuru formu bağlantısı ve başvuru sürecine ilişkin tüm bilgileri yazımızda paylaşıyoruz. Şirket bünyesine iş başvuruları kabul etmeye devam ediyor.

2020/05/11

81 ilde 7000'i aşkın mağazası ve 25.000'den fazla çalışanıyla, Türkiye'nin en büyük mağaza zincirlerinden olan ŞOK Market, zengin ürün portföyü ve kendi bünyesinde bulunan Mintax, Mis, Evin gibi özgün markalar ile uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri müşterilerine ulaştırıyor.

Şok Marketler zinciri, 2022 yılında da büyüme hedefleri doğrultusunda mağaza sayısını arttırmayı hedefliyor. Bünyesinde bulunan mevcut ve yeni mağazalarına ihtiyaç doğrultusunda personel alımları gerçekleştiren ŞOK Market, işe alımlarını online kanallar üzerinden gerçekleştiriyor. Siz de ŞOK Market'te çeşitli pozisyonlarda görev almak istiyorsanız, yazıda linkini paylaştığımız iş başvuru formu sayfasından şirkete iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

ŞOK İş Başvuru Süreci Nasıl İşliyor?

  1. Aşağıda linkini yayınladığımız Şok Market iş başvuru formundaki tüm bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurun.
  2. Başvurunuzun olumlu değerlendirilmesi durumunda saha yöneticileri sizinle iletişime geçerek sizi mülakata davet edecektir. Bu nedenle formda belirttiğiniz iletişim bilgilerinin doğruluğundan emin olunuz.
  3. Aday değerlendirme aşamalarını başarı ile tamamlayan adaylar en kısa sürede mağazalarda göreve başlayacaktır.

İş Başvurusu

Perakende sektöründe kariyer hedefleyen ve bu sektörün en önemli oyuncularından bir tanesi olan Şok Market bünyesinde mağaza elemanı, mağaza yöneticisi, bölge yöneticisi birimlerinde çalışmak isteyen kişiler, iş başvuru formu doldurarak başvurularını gerçekleştirebilirler.

Şok Market iş başvuru formu için tıklayın.

Başvurular, Şok İnsan Kaynakları tarafından incelenecek olup, başvurusu olumlu olarak değerlendirilen adaylarla sonraki aşamalar için iletişime geçilecektir.
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google