Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Turkcell İş Başvurusu

2020/05/08

Turkcell logo

Türkiye'nin operatör devi Turkcell, bünyesinde bulunan açık pozisyonları kapatmak için yayınladığı iş ilanları üzerinden personel alımları gerçekleştiriyor. Turkcell'in açık pozisyonlarına ve şirkete ait önemli bilgilere yazıdan ulaşabilirsiniz.

Türkiye'de kurulmuş dünya çapında bir şirket olarak yoluna devam eden Turkcell, entegre iletişim ve teknoloji alanında yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Telekomünikasyon sektöründe %42'lik pazar payıyla bu alanda faaliyet gösteren en büyük şirket olan Turkcell, yoğun rekabetin yaşandığı sektörde zirvedeki konumu korumak için çalışmalar gerçekleştiriyor. Çalışanlarından aldığı güç ile sürdürülebilir büyümesini devam ettiren şirket, ülke istihdamına da önemli ölçüde katkı sağlamaktadır. Bu bağlamda Turkcell bünyesinde bugün 13.000'den fazla çalışan bulunmaktadır ve bu sayı her geçen yıl artmaktadır. Siz de her geçen gün büyüyen, ve yeniliklere adapte olan böylesine büyük bir ailenin bir parçası olmak istiyorsanız, şirketin yayınladığı açık pozisyonları değerlendirebilirsiniz.

Açık Pozisyonlar

  • Uzman Veri Merkezi Şebeke Mühendisi
  • Senior Developer
  • Satış Portföy Yöneticisi
  • Yazılım Mühendisi
  • Kurumsal Sabit Ürün Yöneticisi
  • Data Analiz Mühendisi
  • Ses Operasyonları ve Uygulama Uzmanı
Yukarıda bulunan açık pozisyonlara ve Turkcell'in ve grup şirketlerinin yayınlamış olduğu tüm açık pozisyonlara iş başvurusunda bulunmak için tıklayınız.

Turkcell'e yaptığınız iş başvuruları insan kaynakları departmanı tarafından değerlendirilecek olup, başvurusu olumlu görülen adaylarla sonraki aşamalar için e-posta veya telefon yoluyla irtibata geçilecektir. 
Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google