Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Sağlık Bakanlığı'ndan Önemli Uyarı

Sağlık Bakanlığı'ndan önemli bir uyarı geldi. Bakanlığın sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanan uyarıda; halkın sahte internet siteleri ve uygulamalarına karşı dikkatli olması gerektiği belirtilirkern, bu uygulamaların isimleri tek tek açıklandı.

2020/05/21

Sağlık Bakanlığı dolandırıcılık açıklaması

Sağlık Bakanlığı, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarda korona virüsü dönemini kullanarak, çııkar elde etmek isteyen kişiler konusunda uyarılarda bulundu. Sağlık Bakanlığı, sahte internet siteleri ve telefon uygulamalarına karşı halkı uyararak dolandırıcı sitelerin ve uygulamaların tek tek ismini açıkladı.

Sağlık Bakanlığı'nın sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Sağlık Bakanlığına aitmiş izlenimi verilen sahte bir telefon uygulaması kullanılarak vatandaşların dolandırılmaya çalışıldığı tespit edilmiştir. Dolandırıcılar her aileye 1498 TL devlet desteğinde bulunulacağı vaadiyle kişilere kısa mesaj (SMS) göndermektedir.

Sağlık Bakanlığı uyarı
Sağlık Bakanlığının vatandaşlara maddi destek verme yönünde görevi ve çalışması bulunmamaktadır.
Yardımlar e-devlet üzerinden devletin ilgili resmi kurumlarınca yapılmaktadır.
Sağlık Bakanlığı uyarı2
Resmi kaynağı olmayan *Saglikgovtr-destek, *E-kapim, *e-kapim-online,*e-kapim-portalgiris gibi yanıltıcı isimli internet sitelerine ve bu sitelerde yer alan uygulamalara itibar etmeyiniz.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google