Responsive Ad Slot

Son Eklenenler

latest

Kamu Kurumları ve Belediyelere İlkokul Mezunu 123 Personel Alınacak

İşkur üzerinden yayınlanan yeni ilanlara göre kamu kurumları ve belediyelere en az ilkokul mezunu personel alımları yapılacak. Peki hangi kurumlar alım yapacak? İlanlara ilişkin tüm detaylar haberimizde.

2020/05/29

Belediye personel alımı işkur

Mayıs ayının son haftasına gelirken kamu kurumları ve belediyeler tarafından farklı pozisyonlarda personel alımları devam ederken İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlarda en az ilköğretim mezunu 123 personel alımı yapılacağı görülmektedir. Adaylar farklı kamu kurumlarınca, farklı kadrolarda istihdam edilecek olup ilgili alımlara ilişkin detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi
Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından aşçı alımı yapılacak olup ilgili kadroda genel memur alım şartlarının yanı sıra aşçılık Mesleğinde en az 2 yıl deneyim sahibi olmak, çalışma süresini 96 gün olarak kabul etmek özel şartlarının sağlanması gerekmektedir.

Abana Belediyesi
Belediye tarafından 3 beden işçisi alınacak olup genel alım şartlarının yanında en az ilköğretim mezunu olmak, 18 yaşından büyük olmak genel şartlarının sağlanması istenmektedir.

DSİ 8.Bölge Müdürlüğü
Kurum tarafından 1 bahçıvan alımı yapılacak olup genel şartlara ek olarak 18 ile 40 yaş aralığında olmak, Erzurum il ve ilçelerinde ikamet ediyor olmak, en az ilköğretim mezunu olmak şartlarının sağlanması gerekmektedir.

Gaziantep Üniversitesi
üniversite bünyesinde görevlendirilmek üzere 80 temizlik görevlisi alımı yapılacaktır. Genel alım şartlarına ek olarak en az ilköğretim mezunu olmak, 18 ile 35 yaş arasında olmak özel şartlarının sağlanması istenmektedir.

Balıkesir Üniversitesi
Üniversite 21 temizlik görevlisi alımı yapacak olup adayların genel personel alım şartlarının yanı sıra en az ilköğretim mezunu olmak, başvurunun son günü itibariyle 18 yaşını tamamlamış-40 yaşını doldurmamış olmak, temizlik işi yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak, üniversite Hastanesinde iç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak, il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak şartlarını sağlaması istenmektedir.

Ayvacık Belediyesi
Belediye 1 kamyon şoförü alımı yapacak olup genel şartlar ve ayrıca en az ilköğretim mezunu olmak, erkek olmak, 18 yaşından büyük olmak, E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak başvuru şartını sağlaması istenmektedir.

Düziçi Belediye Başkanlığı
Belediye 17 çiftçi alımı yapacak olup adayların 18 yaşından büyük olmak, en az ilköğretim mezunu olmak, 18 yaşından büyük olmak, arazide çalışmaya engel durumu olmamak başvuru şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Başvurular için adres: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Kadın ve erkek adaylarla bilgi alışverişi için TIKLAYIN.
İşkur iş ilanları

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Başvuru Yap
© all rights reserved
we Google